Wnadelweek in Oostenrijk 2024

Praktische informatie
 • Wanneer: zaterdag 24 augustus tot en met zaterdag 31 augustus 2024
 • Bijdrage: €985
 • Informatie:
  Meer informatie over Jack Peters en zijn werk vind je op www.CenterSelf.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Jack via welkom@centerself.nl.

Wandelweek in Oostenrijk 2024

Wandelweek in de Oostenrijkse Alpen

Al een aantal jaar geef ik zo’n heerlijke tai chi week in dit mooie gebied. Het is een week voor jezelf, waar balans voor lichaam en geest centraal staan. De combinatie van qigong en tai chi in de frisse berglucht brengt je een gezonde kuur om heerlijk van te genieten. (Ga je ook een keer mee om tai chi in de Alpen te ervaren?)

Elke keer zou ik langer willen blijven om de omgeving verder te ontdekken. Om nog meer mensen kennis te laten maken met het prachtige Großarltal organiseer ik dit jaar samen met Walter van Deursen een wandelweek door dit paradijselijke stukje Aarde.

Ga je ook mee wandelen?

Programma

Je reist met eigen vervoer naar het Großarltal, waar je op zaterdag 24 augustus aankomt in Chalet Kristall.

Zondag maken we een wandeling om de week mee te starten. Wennen aan de hoogte, wennen aan de omgeving, je benen en lijf laten voelen hoe het wandelen in deze bergen is.

Maandag en dinsdag maken we langere wandelingen, waar elke dag een beetje meer van je gevergd wordt. We zoeken het liefst de ‘geitenpaadjes’ op, voor extra uitdaging en wandelplezier.

Woensdag is een rustdag. Dan kun je bijvoorbeeld naar Großarl om wat rond te kijken, een Apfelstrudel te eten, wat boodschappen te doen. Je kunt naar de Liechtensteinklamm rijden en deze bijzondere kloof bekijken. Lekker uitrusten rondom Chalet Kristall of nog eens een wandelingetje maken kan natuurlijk ook!

Donderdag en vrijdag willen we kijken dat we een tweedaagse wandeling kunnen organiseren, waarbij we overnachten in een hut. Als dat niet lukt, maken we gewoon nog twee prachtige dagwandelingen en slapen we in de heerlijke bedden van Chalet Kristall.

Zaterdagochtend is het weer tijd om afscheid te nemen en huiswaarts te keren.

Kosten

De prijs voor deze mooie wandelweek in Oostenrijk bedraagt €950 per persoon. Dit is:

 • inclusief 5 lange begeleide wandeltochten
 • inclusief 7 overnachtingen (aankomst op zaterdag, vertrek op zaterdag) op basis van een tweepersoonskamer
 • volpension; inclusief ontbijt, lunch, diner (exclusief drank)
 • inclusief beddengoed, eindschoonmaak, toeristenbelasting;
 • exclusief handdoeken
 • exclusief heen- en terugreis
 • exclusief kosten m.b.t. overige activiteiten, entree, etc.

Bij je aanmelding zal een aanbetaling van €150 gevraagd worden. In de bevestigingsmail staan de voorwaarden over annuleren. We organiseren een ontmoetingsmoment om de reis verder met je te bespreken.

Uitvalsbasis

Onze basis is het luxe Chalet Kristall in Grossarl (Belvilla huiscode AT-5611-38). Prachtig gelegen in het Salzburgerland biedt dit Chalet Oostenrijkse vergezichten uit elk raam. Het heeft uitgebreide wellness voorzieningen.

Verdere informatie

Mail naar jack@centerself.nl of bel Jack Peters op 06 12 96 12 78 voor een kennismaking en het complete programma-overzicht van deze prachtige tai chi week in Oostenrijk. Kijk op www.CenterSelf.nl voor meer informatie over tai chi chuan en qigong.