Cawen online natuurtrainingen

Praktische informatie
 • Wanneer: start elk jaar op 1 februari
 • Bijdrage:
  lesmateriaal fysiek + digitaal: €295 per training
  lesmateriaal alleen digitaal: €144,- per training
 • Goed om te weten: je kunt een proefles bestellen
 • Informatie / Aanmelden:
  Meer informatie over Carin Wennink en haar werk vind je op www.CarinWennink.nl.
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Carin via welkom@cawen.nl

Cawen online natuurtrainingen

Van thuis uit aan de slag met de natuur en het universum als je leermeesters. Ontdek godinnen van eigen bodem en je creatieproces, ga mee met inheemse bomen en je eigen kwaliteiten of ontdek je plek in het universum.

Er zijn drie online trainingen waar je aan kunt deelnemen. Je kunt een proefles bestellen om te ontdekken hoe het werkt.

Pas op de plaats

In deze praktische training reis je tussen Aarde en Hemel en leer je over de natuurverschijnselen om je heen en voel je je weer deel van de Aarde en het Universum. Van je lichaam tot het heelal, van je achtertuin tot de Melkweg. Je onderdeel voelen van de natuur en je verbonden weten met het heelal.

Pas op de plaats bestaat uit een syllabus en negen modules met informatie en oefeningen. Deze training start elk jaar op 1 februari. Klik hier of op de afbeelding voor uitgebreide informatie.

Op stap met Moeder Aarde

De natuur doet het je elk jaar voor: het proces van scheppen, groei, afbraak en nieuwe groei. Acht inheemse godinnen tonen je dit creatieproces van zaaien, verzorgen, oogsten en vieren. Je ontdekt hoe jij met jouw creatieprocessen omgaat en je leert hoe je deze vorm kunt geven.

Op stap met Moeder Aarde bestaat uit een syllabus, negen modules en acht ingesproken visualisaties. Deze training start elk jaar op 1 februari. Klik hier of op de afbeelding voor uitgebreide informatie.

Op stap met de bomen

Deze training leert je over de kenmerken en symboliek van acht inheemse bomen, waardoor geen boswandeling meer hetzelfde zal zijn. De bomen nodigen je uit hun kwaliteiten eens bij jezelf te onderzoeken. Je leert jezelf beter kennen met deze bijzondere gewone bomen als je gids.

Op stap met de bomen bestaat uit een syllabus, negen modules en acht ingesproken visualisaties. Je kunt kiezen uit drie reeksen. De trainingen starten elk jaar op 1 februari. Klik hier of op de afbeelding voor uitgebreide informatie.

Meer online:

Er is ook een online workshop met het labyrint: 99 dagen Winter Labyrinspiratie Wandeling. Deze kennismaking met het labyrint bestaat uit 11 kleine modules met achtergrondinformatie en opdrachten. De online workshop start elk jaar op 2 november.

Hoe werkt de online training?

Online workshops en trainingen bieden je de mogelijkheid om op je eigen tijd en in je eigen ruimte onderzoek te doen. Afhankelijk van de gekozen training ontvang je een syllabus, acht of negen modules en een slotbrief. Je ontvangt alle informatie (syllabus, artikelen, filmpjes, visualisaties, etc.) digitaal. Gedurende het jaar werk je je training uit o.a. aan de hand van binnen- en buitenopdrachten en/of bewuste wandelingen in je eigen omgeving. Je doet deze opdrachten voor jezelf, je hoeft dus geen huiswerk in te leveren.

Via e-mail of met een link om te downloaden ontvang je de eerste informatie (syllabus met achtergronden, handreikingen en suggesties) na ontvangst van je aanmelding en je betaling. De opdrachten en het bijbehorende materiaal voor de modules ontvang je ongeveer een week voor de afgesproken data.

Meer informatie over online trainingen vind je hier en je kunt hier een proefles bestellen om te ontdekken hoe het werkt.

Over Carin Wennink

“Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als ‘jij inspireert mensen’. Ik inspireer het liefst zo dat jij jezelf kunt zien en laten zien voor wie je ten puurste bent.

Zelf omschrijf ik mijn werk wel eens als ‘drempelhoeden’. De drempelhoedster steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. Deze drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat. Als drempelhoedster zorg ik voor jou en de drempel zodat je je veilig in je eigen ritme kunt overgeven aan het proces.

Ik vertrouw erop dat de online trainingen je een fijne bedding bieden waarin je de natuur en je eigen natuur beter leert kennen.”

Je kunt bij Carin terecht voor persoonlijke consulten, workshops en online training. Ze werkt graag met het labyrint als weg van persoonlijke ontwikkeling. Meer lezen over Carin en haar werk kan op www.CarinWennink.nl.