Van harte welkom op de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn

Bij de Schaapshoeve vind je ontmoeting, rust en inspiratie. We noemen de Schaapshoeve ook wel ‘stiltrum’; een centrum waar de rust om je heen je ondersteunt de rijke wijze stilte in jezelf te vinden. 

We leven in een tijd en maatschappij waarin opleidingen voornamelijk gebaseerd zijn op een materialistische en economische kijk op de wereld. Ook de dagelijkse gang van zaken in de wereld om ons heen, op het werk of in de media, richt zich op feiten en financiën, deadlines en targets. De Schaapshoeve wil bijdragen aan de ontwikkeling van de gevoelskant van de mens, ruimte scheppen voor het hart, en de intuïtieve bron van wijsheid in ieder van ons op laten borrelen.

Ons uitgangspunt is dat met een gezonde balans tussen deze beide kanten – ratio en gevoel -, een evenwichtig en harmonieus samenspel ontstaat die een goede toekomst voor al het leven overal ondersteunt. We bieden je deze warme bedding waar mensen samen kunnen komen. Een ontmoeting van mensen die iets te delen hebben met mensen die iets willen ontvangen. In dit proces van ontmoeten en delen groeien we allemaal. Delen is groeien. 

We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,
De Schaapshoeve
Jack Peters & Carin Wennink

Mogelijkheden

Deelnemen aan activiteiten

Alle activiteiten die de Schaapshoeve organiseert, staan in het teken van ontwikkeling en welzijn. Je vindt in ons overzicht een breed aanbod van activiteiten. Je kunt deelnemen aan workshops & cursussen en genieten van lezingen & concerten. In het onderdeel partners & sessies ontdek je mogelijkheden voor bijzondere sessies en maak je kennis met een aantal vaste workshopleiders.

Er zit ongetwijfeld iets tussen dat aansluit bij jouw wensen of je vindt een activiteit die je nieuwsgierig maakt om iets nieuws te gaan ontdekken.

Zelf activiteiten aanbieden

De activiteiten worden gehouden op een warme, uitnodigende locatie in Langenboom (N-Br). Prachtig gelegen in de Brabantse natuur vind je een mooie sfeer voor het delen van jouw activiteit.

Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.