Het Schaapshoeve labyrint

Het Schaapshoeve labyrint is weer aangelegd! Nu eerst gras inzaaien en laten groeien. Daarna is het alleen op afspraak te bewandelen.
Dus nog even geduld..
.

Na een inspirerende workshop bij Sig Lonegren in Glastonbury, Engeland in 2012, zijn we in de ban geraakt van het labyrint. In september 2012 legden we een klassiek labyrint aan. Het labyrint is een pure bron gebleken voor inspiratie, koestering en rust.

Op deze pagina vind je mogelijkheden met het labyrint, zoals persoonlijke begeleiding en workshops, en ook een gedeelte over het lopen van een labyrint.

Wil je graag weten over hoe we het Schaapshoeve labyrint in september 2012 aangelegd hebben, kijk hiervoor in de blog van Carin.

Individuele sessie in het labyrint

Je bent van harte welkom voor een begeleide labyrintloop onder de hoede van Carin Wennink. Er zijn verschillende manieren om met het labyrint te werken. Een labyrint om in te lopen kan gemaakt worden van touw of vlas. Je kunt ook kiezen voor een sessie met een vingerlabyrint of voor een Melchizedek Labyrinth Healing.

Meer informatie vind je op de website van Carin: Labyrinspiratie.nl.

Workshops met het labyrint

Via de horizontale menubalk bovenaan deze webpagina vind je informatie over komende workshops en activiteiten met het labyrint. Ook online zijn er mogelijkheden.

Een labyrint lopen

Iedereen die een kleine reis ‘naar binnen keren’ wil maken, kan door het labyrint wandelen. Je kunt het labyrint gebruiken als een pelgrimstocht naar je innerlijk, als een spiegel, als sleutel tot je intuïtie, een probleemoplossend instrument, een dans onder de zon of de sterren.

Een labyrint is bedoeld als plek om je in verbinding te brengen met je intuïtie.  Daar zijn geen regels voor. Volg je gevoel. Laat je nieuwsgierigheid je leiden en onderzoek wat je tijdens een labyrintwandeling kunt ontdekken.

Om je een beetje op weg te helpen, kun je het volgende doen. Maak jezelf stil voor je het labyrint in stapt. Doe dat door bijvoorbeeld drie keer diep in en uit te ademen. Je kunt je voor je wandeling afstemmen op je hart, je intuïtie, het hogere, een specifiek vraagstuk, etc.

Volg het pad tussen de muren. Loop snel, langzaam, bedachtzaam, sta stil, huppel, ren, zing; alles is oké. Volg je gevoel. Neem je moment in het doel. Loop via hetzelfde pad weer naar buiten. Loop snel, langzaam, bedachtzaam, sta stil, huppel, ren, zing; alles is oké. Volg je gevoel.

Als je uit het labyrint stapt, sluit dan met aandacht je wandeling af. Een manier is door het maken van een buiging of ‘leggen van een knoop’ (draai je om naar het labyrint, zeg dank en gedag, draai verder om je as tot je het labyrint weer achter je hebt liggen).

Meer weten?

Neem contact op met Jack Peters of Carin Wennink:

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte: