Het Schaapshoeve labyrint

Let op:

Het Schaapshoeve labyrint is met ingang van mei 2024 tijdelijk NIET toegankelijk.

Neem contact met ons op bij vragen of verzoeken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Welkom bij Labyrinspiratie

Je bent van harte welkom bij Carin Wennink van Labyrinspiratie om de wijsheid en kracht van het labyrint te ontdekken.

Je kunt bij haar terecht voor een begeleide loop in het labyrint, een sessie met het vingerlabyrint of een een Melchizedek Labyrinth Healing.

Carin geeft lezingen, workshops, gastcolleges en trainingen met het labyrint, zowel vanuit haar eigen praktijk als op locatie.

Meer informatie vind je op de website van Carin: Labyrinspiratie.nl.

Een labyrint lopen

Iedereen die een kleine reis ‘naar binnen keren’ wil maken, kan door het labyrint wandelen. Je kunt het labyrint gebruiken als een pelgrimstocht naar je innerlijk, als een spiegel, als sleutel tot je intuïtie, een probleemoplossend instrument, een dans onder de zon of de sterren.

Een labyrint is bedoeld als plek om je in verbinding te brengen met je intuïtie. Daar zijn geen regels voor. Volg je gevoel. Laat je nieuwsgierigheid je leiden en onderzoek wat je tijdens een labyrintwandeling kunt ontdekken.

Om je een beetje op weg te helpen, kun je het volgende doen. Maak jezelf stil voor je het labyrint in stapt. Doe dat door bijvoorbeeld drie keer diep in en uit te ademen. Je kunt je voor je wandeling afstemmen op je hart, je intuïtie, het hogere, een specifiek vraagstuk, etc.

Volg het pad tussen de muren. Loop snel, langzaam, bedachtzaam, sta stil, huppel, ren, zing; alles is oké. Volg je gevoel. Neem je moment in het doel. Loop via hetzelfde pad weer naar buiten. Loop snel, langzaam, bedachtzaam, sta stil, huppel, ren, zing; alles is oké. Volg je gevoel.

Als je uit het labyrint stapt, sluit dan met aandacht je wandeling af. Een manier is door het maken van een buiging of ‘leggen van een knoop’ (draai je om naar het labyrint, zeg dank en gedag, draai verder om je as tot je het labyrint weer achter je hebt liggen).