Contactgegevens

Wij waren je gastheer en gastvrouw op de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn in Langenboom. Nu heten we je van harte welkom in onze eigen praktijken:

CenterSelf, voor klank, tai chi en boogschieten
Bel Jack Peters op nummer 06 12 96 12 78
of mail naar welkom@centerself.nl

&

Cawen & Labyrinspiratie, voor werken met natuur en labyrint
Bel Carin Wennink op nummer 06 11 58 72 04
of mail naar welkom@cawen.nl

Hieronder stellen we ons en ons werk nog eens aan je voor.

Jack Peters:
Klankmeester en tai chi docent

Jack Peters is klankmeester en hij heeft zich gewijd aan het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Jack bespeelt o.a. Tibetaanse klankschalen, klankbuizen, Aziatische gongs, Native American fluit. Je kunt bij Jack terecht voor individuele klanksessies, klankconcerten en verschillende klankworkshops.

Daarnaast werkt Jack sinds 1999 met de oosterse bewegingsvormen qigong en tai chi chuan. Hij is daarvoor enkele malen naar China gereisd om uit eerste hand ervaring op te doen. Sinds 2006 geeft hij tai chi chuan en qigong training in de tai chi school van CenterSelf.

Zijn nieuwste passie is boogschieten. Niet om het doel te raken, maar vanuit het oosterse gedachtengoed: één worden met boog, pijl, weg van de pijl en doel. Jack is er helemaal ingedoken en biedt een keur aan traditional archery mogelijkheden aan.

Je kunt Jack bereiken via welkom@centerself.nl of 06 12 96 12 78. Informatie over Jack en wat zijn werk voor jou kan betekenen, vind je op zijn website, CenterSelf.

Carin Wennink:
Drempelhoedster met natuur en labyrint

Carin omschrijft haar coaching als drempelhoeden. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. Daarbij zijn de natuur en het labyrint grote leermeesters.

Je kunt bij Carin terecht voor:

  • persoonlijke begeleiding: natuurcoaching, wandelconsult, begeleide loop in het labyrint
  • workshops online en buiten, met de natuur en bomen
  • gesprekken en heling voor als je voelt dat er meer is tussen hemel en aarde.

In alles wat ze doet, houdt Carin graag de handen en voeten stevig op de aarde en het hart open voor de spirituele kant van het leven.

Je kunt Carin bereiken via welkom@cawen.nl of 06 11 58 72 04. Informatie over Carin en wat haar werk voor jou kan betekenen, vind je op haar website Cawen & Labyrinspiratie.

Over deze website en het fotomateriaal

Voor vragen over de website en het gebruikte fotomateriaal kun je contact opnemen met Carin Wennink via carin@deschaapshoeve.nl.

De gebruikte foto’s zijn ofwel van eigen hand, ofwel met toestemming van de fotograaf gebruikt, ofwel behoren de workshopleider van de desbetreffende activiteit toe.