Wilde Appel healing wand

Dusty Miller 13th – bomensjamaan

Dusty Miller is de titel van degene in de Saelig Silvadobb Tribe die zorg draagt voor de gezondheid en bescherming van de stam. Het is een titel die van generatie op generatie wordt overgedragen en waar vele jaren studie mee gemoeid zijn. Je kunt Dusty Miller zien als een bomensjamaan die werkt met kennis en kunde vanuit de natuur.

We leerden Dusty Miller 13th kennen in 2011, toen we een week lang naar hem op studiereis gingen. Hij leerde ons over kijken naar de bomen met de ogen van een bomensjamaan. Dusty hielp ons onze verbinding met de natuur te verdiepen en heeft veel verteld over de verschillende karakteristieken van boomenergieën, ook wel boomgeest of dryade genoemd.

In de jaren die volgden, is Dusty 13th verschillende keren op de Schaapshoeve geweest voor een Walk ‘n’ Talk, een kleine wandeling en een lezing, waarin hij deelt over dryades en zijn werk als LiveWood instrumenten maker. Bij zijn laatste publieke bezoek, in april 2016, vroeg Dusty ons de zorg over te nemen van een van zijn Apple Healing Wands.

DustyMiller13_resize

Apple Wand – The Round Lover

Een oude wilde appelboom uit de Weald of Kent (Engeland) heeft een knoestige tak aan Dusty afgestaan en een kloon van zichzelf (een dryade) in het hout achtergelaten. In een bijzonder samenwerkingsverband met een oude wilde appelboom uit Nederland is er een tweede Dryade in deze tak opgenomen. Een Engelse en Nederlandse Appel Dryades samenwerkend in één tak.

De Dryade van de Wilde Appel (Malus Sylvestris) heeft een zeer liefdevolle en vergevende persoonlijkheid. Zij zal alles doen wat in haar kracht ligt om je te verzorgen, je twijfels en onzekerheden te verzachten of weg te nemen en je je goed te laten voelen.

Heling: je ontvangt wat je nodig hebt

Op verzoek van Dusty 13th is de Apple Healing Wand beschikbaar voor iedereen die heling of verzorging nodig heeft. Je kunt hiervoor je naam doorgeven door een e-mail te sturen aan Carin @ deSchaapshoeve.nl (zonder spaties).

Je kunt, indien je dit wilt, aangeven of je voor een specifiek doel hulp vraagt (bijvoorbeeld ter ondersteuning van een operatie). Het hoeft echter niet! Je naam wordt op een lijst bij de Apple Healing Wand geschreven en deze zal haar werk voor je doen.

De Dryades sturen je wat je nodig hebt en dat hoeft niet hetzelfde te zijn als wat jíj denkt dat je nodig hebt. Het kan dus zijn dat je heling of verlichting voelt op een ander gebied dan waar je in eerste instantie hulp voor vroeg.

Het is Dusty’s ervaring dat deze Apple Healing Wand veel heling en zorg kan geven.

Healing is a journey, not an intervention.
Heling is een reis, geen ingreep.
– Alberto Villoldo

We wensen je heling, zorg en veel liefde op je reis.

Met een hartegroet,
Jack & Carin