Lezingen & Concerten

De Schaapshoeve is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Mensen die iets te delen hebben en mensen die iets willen ontvangen. Een proces van ontmoeten en delen, elkaar inspireren en samen groeien, gedragen in een fijne en veilige bedding.

Fijn dat we de sprekers en musici aan je voor kunnen stellen. Hun bezieling en enthousiasme gecombineerd met wijsheid en kennis maakt elke activiteit tot een fijne beleving.

Neus eens door de lijst of kijk in de agenda voor de mogelijkheden.

De lezingen komen terug!

Is de Schaapshoeve een plek voor jouw lezing?

Wij zijn op zoek naar mensen die een lezing willen geven in een kleinere setting. Lezingen die onze doelstelling raken gaan over persoonlijke groei en welzijn, dus best een breed scala aan mogelijke onderwerpen.

Op de Schaapshoeve in Langenboom (NO-Brabant) kunnen we voor ongeveer 15-20 mensen een lezing organiseren. Is dit iets voor jou of ken je iemand die lezingen geeft, laat het ons gerust weten.

Wil je een mailtje sturen naar welkom@deschaapshoeve.nl We nemen contact met je op voor een kennismaking. Je bent te van harte welkom voor een kop thee en een ontmoeting met ons en onze plek. Of we spreken elkaar telefonisch om het een en ander samen te overleggen.

Ontbrekende activiteit?

Weet je een activiteit die wat jou betreft beslist thuishoort in het aanbod van de Schaapshoeve? Laat het ons weten! Zo kunnen we blijven afstemmen op ons publiek en de wensen die er zijn. Dank je wel!