Lezing: Je geboorte als kompas

Praktische informatie
  • Wanneer: zondagmiddag 10 november 2024
  • Tijd: van 14:00 tot  ongeveer 16:30 uur; inloop vanaf 13:30 uur
  • Bijdrage: €20,-,
  • Informatie: Meer informatie over Ingrid Heijnen en haar werk vind je op www.koruacademie.nl
  • Aanmelden: Aanmelden kan via aanmelden@deschaapshoeve.nl.

Je geboorte als kompas

Geboortepatronen: Wat zijn dat? Hoe ontstaan ze en wat voor invloed hebben ze op jouw dagelijks leven? En hoe kan jij ze juist inzetten als jouw persoonlijke kompas?

Neem jij makkelijk beslissingen? Raak jij nog verdwaald als je een winkel uitloopt? Krijg jij het Spaans benauwd bij het dragen van een sjaal? Leg jij je eigen lat altijd erg hoog? Kan jij goed schakelen in stressvolle situaties? Ben jij super georganiseerd? Hoe voel jij je als er druk op je komt te staan? Al deze vragen (en nog veel meer), hebben te maken met jouw geboorteverhaal.

Iedereen is ooit geboren en dus heeft iedereen tijdens de zwangerschap en tijdens de geboorte dingen doorgemaakt, die je maken zoals je nu bent. Jouw patronen en reacties in bepaalde situaties zijn (vrijwel) altijd terug te leiden naar je geboorte. En dat geldt natuurlijk ook voor je kind (-eren).
Wist jij al dat de omstandigheden van jouw zwangerschap en geboorte bepalen wie je nu bent? “How you begin, is who you become”, ofwel hoe je begon is wie je wordt.

Kijk, een ezel stoot zich meestal niet 2x aan dezelfde steen…Maar jij blijft dat wel doen, totdat je begrijpt waar het vandaan komt. En vanaf dat moment kan je andere keuzes gaan maken. Wat denk jij? Ben jij klaar om te starten met het volgen van jouw kompas?

In deze lezing vertel ik je graag over geboortepatronen en hoe ze ontstaan, welke invloed ze op je dagelijks leven hebben en welke kwaliteiten jij hier juist uit kan halen, om steeds dichter bij jezelf te komen.
Deze lezing is ook zeer geschikt voor ouders van kinderen die vastlopen in het onderwijs, van baby’s die veel huilen of als je in het opgroeien van jouw kinderen tegen andere dingen aanloopt. Voel je welkom!

Over Ingrid Heijnen

Ik werk al ruim 8 jaar in mijn eigen coachpraktijk “Koru Academie” in Zeeland (NBr.) vanuit geboortepatronen. Binnen Koru Academie ondersteun ik kinderen en volwassenen vanuit de basis. Overtuigingen die je meegenomen hebt vanuit jouw start, kunnen je belemmeren maar ook juist helpen in het dagelijks leven. Ik begeleid jou, vanuit deze start naar een leven van rust, ruimte en verbinding met jezelf, zodat je ook in verbinding kan zijn met anderen.

Een geboorte uitgebreid in kaart brengen vergt meer aandacht dan ik deze middag zou kunnen geven, helaas is daar geen plek voor deze middag. Maar jullie vragen zullen natuurlijk zo goed mogelijk beantwoord worden.

Meer informatie over Ingrid Heijnen en haar werk vind je op www.koruacademie.nl.