432Hz concerten

Praktische informatie
 • Wanneer: zie bij desbetreffende concert
 • Tijd: van 20:00 tot ongeveer 21:30 uur
  Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 • Bijdrage: €25,-
 • Zelf meenemen:
  meditatiekussen of ligmatras met deken; dikke sokken, of dat wat je prettig vindt om warm en comfortabel te genieten van het concert
 • Informatie:
  Meer informatie over Jack Peters en zijn klankwerk vind je op www.CenterSelf.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Jack via aanmelden@deschaapshoeve.nl.

432Hz concerten

Heerlijk om te ervaren; onderdompelen in klank, je laten dragen door klank, dobberen op klank. Een helder assortiment zuivere instrumenten gestemd op A=432Hz om jou te omringen met ontspannende en helende klanken. Goed voor lichaam en geest.

432Hz Klankconcert: Stilte

Stilte is de basis voor elk klank-uitvoering
Stilte is de achtergrond waaruit elke klank voortkomt
Stilte is de achtergrond waar op de voorgrond de klank gehoord wordt
Stilte is jouw basis van waaruit je het concert ontvangt

 • Zaterdagavond 10 december 2022

432Hz Klankconcert: Resonant

Resonantie komt voort uit de instrumenten en resonantie is wat je ontvangt. Dit is via het gehoor maar ook direct via je lichaam. Immers je bestaat voor een groot gedeelte uit water wat een supergeleider is voor resonantie. Laat dit in dit concert eens meer bewust toe.

 • Zaterdagavond 21 januari 2023

432Hz Klankconcert: Harmonie

Harmonie is waar we altijd naar op zoek zijn, altijd naar op weg zijn. Harmonie is wat ik breng in mijn concert door een afgestemde selectie en combinatie van instrumenten.

 • Zaterdagavond 25 februari 2023

432Hz Klankconcert: Bewustzijn

Het bewustzijn heeft zijn eigen klankenpallet, net zoals je fysieke lichaam dat ook heeft. In dit concert spelen de klanken voor het bewustzijn de hoofdrol.

 • Zaterdagavond 25 maart 2023

Over Jack Peters

Jack Peters is je klankmeester op deze klankreis. Hij speelt zijn hele leven al op diverse muziekinstrumenten. De gitaar en piano zijn zijn oudste ‘maatjes’. De laatste jaren heeft Jack zich toegelegd op het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Dit is de natuurlijke stemming van de aarde en het hart. De instrumenten waar Jack nu veel mee werkt, zijn Navite American flutes, Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs en stemvorken. Allemaal in 432Hz dus!

Je kunt bij Jack terecht voor klanksessies, klankconcerten en klankcreatie workshops.

Meer informatie over Jack en zijn werk als klankmeester kun je vinden op zijn website http://www.centerself.nl/. Kijk bij onderdeel ‘klankbeleving’.