Het huren van ruimten

De Schaapshoeve is gelegen midden in het prachtige Oost-Brabantse landschap. Gedragen door de natuur en de rust biedt de Schaapshoeve een fijne bedding voor jouw activiteit.

De ruimte biedt je een werkveld van 8 bij 6 meter. De inrichting is sfeervol en ruimtelijk, zodat je makkelijk kunt aanpassen aan jouw wensen. Koffie en thee vind je in de lange keuken, waar je ook de gelegenheid hebt eten op te warmen op het fornuis of in de oven.

In de pauze kun je heerlijk naar buiten en kan je even in ons eigen ‘Kleine Leuke Bosje’ vertoeven of een klassiek labyrint lopen. Op 200 meter afstand is een heerlijk bos om in te wandelen. Aan deze bosrand vind je ook onze bijzondere steencirkel.  Naast de Schaapshoeve ligt een klassiek labyrint .

Ook organisaties ondersteunen we vanuit de Schaapshoeve in hun processen. We maken graag een compleet aanbod voor je: jouw hei-sessie in combinatie met een tai chi of qigong oefening om te aarden, klank om even rust te vinden of een nieuw plan bekijken vanuit de creativiteit van het labyrint. Het nabijgelegen bos biedt ook veel ruimte voor bezinning en opfrissing.

Wees welkom om onze website te onderzoeken en te ontdekken. Je krijgt zo een eerste indruk van ons centrum en wat je er zoal kunt vinden. Het allerliefst laten we je de Schaapshoeve écht zien en voelen. Maak een afspraak en kom een kop thee drinken. We maken graag kennis met je en geven je graag een rondleiding.

We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,
De Schaapshoeve
Jack Peters & Carin Wennink