Het huren van ruimten

De Schaapshoeve is gelegen midden in de landerijen van het prachtige Oost-Brabantse landschap. Gedragen door de natuur en de rust biedt de Schaapshoeve een fijne bedding voor jouw activiteit.

Je kunt gebruik maken van een diversiteit aan ruimten, zowel binnen als buiten. De Deel met zijn karakteristieke Kring is een unieke plek om samen te komen voor grotere ontmoetingen. In een kleine setting kun je terecht in een van de drie sfeervolle coach- of behandelkamers. In de tuinen vind je een klassiek labyrint, een steencirkel en een levensboom.

Ook organisaties ondersteunen we vanuit de Schaapshoeve in hun processen. We maken graag een compleet aanbod voor je: jouw hei-sessie in combinatie met een tai chi of qigong oefening om te aarden, klank om even rust te vinden of een nieuw plan bekijken vanuit de creativiteit van het labyrint. Het nabijgelegen bos biedt ook veel ruimte voor bezinning en opfrissing.

Wees welkom om onze website te onderzoeken en te ontdekken. Je krijgt zo een eerste indruk van ons centrum en wat je er zoal kunt vinden. Het allerliefst laten we je de Schaapshoeve écht zien en voelen. Maak een afspraak en kom een kop thee drinken. We maken graag kennis met je en geven je graag een rondleiding.

We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,
De Schaapshoeve
Jack Peters & Carin Wennink