Lezing: Thuis bij jezelf

Praktische informatie
  • Wanneer: zondagmiddag 12 mei 2024
  • Tijd: van 14:00 tot ongeveer 16:00 uur; inloop vanaf 13:30 uur; na de lezing is er ruimte om wat na te praten
  • Bijdrage: €20,-,
  • Informatie: Meer informatie over Jeanette Bos en haar werk vind je op www.GewoonJeanette.nl
  • Aanmelden: Aanmelden kan via aanmelden@deschaapshoeve.nl.

Thuiskomen bij jezelf

Wie wil dat niet!

Het is duidelijk, we leven in een wereld waar verbinding met jezelf of de ander niet meer vanzelfsprekend is. Massaal in de Burn-out, depressie, het leven is niet leuk, we ervaren weerstand, angst, er is grote eenzaamheid.

Maar het kan anders, dat heb ik bewezen, Jeanette.

Niet ondanks, maar juist dankzij grote tegenslagen in mijn leven ben ik thuisgekomen bij mezelf en heb ik een fijn leven. Het zijn nooit de omstandigheden die bepalend zijn, maar hoe je ermee omgaat. Ik wil je graag inspireren en de weg wijzen. Het leven en  jezelf in liefde omarmen. Want één ding is zeker, we gaan allemaal een keer dood, confronterend, maar dat hebben we allemaal gemeen, dus wat hebben we te verliezen.

Heb jij ook weleens het gevoel dat je niet in verbinding bent, niet met jezelf of de ander, dat je je afsluit, het niet willen voelen, niet willen zien. De knop om in je hoofd en maar weer door. Het kan pijnlijk zijn de werkelijkheid aan te gaan, behalve als het leven leuk is….maar ben je er dan ook echt helemaal bij?

Als je je gevoelsmatig afsluit voor de minder fijne dingen in het leven, dan sluit je je    automatisch ook af voor de rest. Het deurtje dat je dichttrekt maakt geen onderscheid voor leuk of niet leuk. Dus de leuke dingen, daar geniet je dan ook  minder van.

We zijn vaak een beetje bang om Echt te leven.  We denken eerder, doe maar niet stel dat ik faal ipv doe maar wel want stel dat het lukt.  

Het leven is rijk, mooi, liefdevol,echt, er is pijn, gemis, verlies, verdriet, confronterend en rauw. Wij zijn het leven en dat is waar we vaak aan voorbij gaan, want ook in alle pijn en ellende zitten cadeautjes.

Het leven is duaal en dat is ook de bedoeling, beide kanten zijn er en dat is een enorme rijkdom.

Ik spreek vanuit mijn hart en deel graag mijn wijsheid en liefde voor het leven, en hoe je daar kan komen. Thuis bij jezelf en in de wereld.

Liefs, Jeanette

Over Jeanette Bos

Grote ontwrichtende gebeurtenissen brachten Jeanette op het pad van bewustwording en zelfontwikkeling. Een pad van 10 jaar waarbij ze thuiskwam bij zichzelf, een pad waarin ze haar kracht, flexibiliteit en liefde terugvond. Het besef en ervaren dat we onmetelijk veel invloed hebben. Het zijn nooit de omstandigheden maar hoe je ermee omgaat bepalen je ervaring en hoe je je voelt. De liefde voor het leven, thuis “Zijn” bij jezelf en in de wereld, spreken vanuit het hart, inspireren en de weg wijzen is haar passie.

Jeanette werkt vanuit haar ervaringsdeskundigheid en helderwetendheid. Je kunt bij haar terecht als je ergens tegenaan loopt, inzichten wilt, een fijner leven wilt hebben of omdat het gewoon voeding voor de ziel is. Dit middels opstellingen, inzichtgevende gesprekken, workshops, innerlijke reisjes. Uit je hoofd en in je “Zijn”.

Voel je welkom www.gewoonjeanette.nl.