99x Winter Labyrinspiratie Wandeling

Praktische informatie
 • Wanneer: start elk jaar op 2 november
 • Waar: online, dus je kunt van thuis uit meedoen
 • Bijdrage: €27,-
  voor 14 weken, met 12 labyrinspiratie-uitnodigingen
  inclusief verschillende vingerlabyrinten die je kunt afdrukken
 • Informatie:
  Meer informatie over Carin Wennink en haar werk vind je op www.Labyrinspiratie.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Carin via welkom@labyrinspiratie.nl.

99x Winter Labyrinspiratie Wandeling

Heb je al eens een labyrint gelopen? Ik loop er regelmatig een, in het groot in de tuin, met mijn vinger op een houten vingerlabyrintbord of ik teken er een op het strand. Geen enkele wandeling was ooit hetzelfde en elke wandeling bracht me iets: een inzicht, een idee, inspiratie, dankbaarheid, een moment van rust.

In deze online workshop kun je kennismaken met het labyrint: je leert hoe je een labyrint kunt gebruiken, je leert hoe je een labyrint tekent en je maakt kennis met een aantal verschillende labyrintvormen.

En moet je dan meteen 99 dagen achter elkaar het labyrint lopen? Nee hoor, dat mag je helemaal zelf bepalen. (Maar het is misschien wel heel leuk!)

Ook voor gevorderden

Deze reis is ook zeker leuk voor mensen die al vaker een labyrint gelopen hebben of er mee werken. Loop jij elke dag een labyrint? (Ikke niet hoor!) Maar wat zou er gebeuren als je dat een tijdje wél doet? 99 dagen? Blijft het leuk, wordt het saai? Blijven inzichten komen, wordt het leeg?

Naast dit stamina-onderzoek biedt deze labyrintreis je een verblijf bij een aantal minder vaak gebruikte labyrintvormen. We hebben allemaal zo onze voorkeur voor de labyrintvorm waarmee we ons het meest vertrouwd voelen. Het bezichtigen van andere vormen levert je vast en zeker weer frisse invalshoeken op.

Meedoen vanuit je huiskamer

Je kunt thuis in je huiskamer, je studeerkamer of vanuit je luie stoel meedoen. Elke negen dagen ontvang je een e-mail met de labyrinspiratie-uitnodiging voor de daarop volgende negen dagen. Ik stuur daarin ook een document van een vingerlabyrint dat je zelf kunt afdrukken.

Nog meer informatie over deze online workshop vind je hier, op de webpagina van Labyrinspiratie. 

Leuk om te weten

Je kunt online aan drie mooie Cawen natuurtrainingen deelnemen. Je vindt de informatie hier.

Over Carin Wennink

Door de jaren heen is het labyrint voor Carin een symbool geworden dat ze heeft kunnen integreren in haar leven. Een bron van inspiratie, inzicht, kracht en troost dat er om vraagt gedeeld te worden en verbindingen te leggen. Sinds 2012 werkt Carin met het labyrint als instrument bij een op een sessies en workshops. Ze noemt haar werk graag drempelhoeden en is daarin dienstbaar aan jou en je proces.

Je kunt bij Carin terecht voor persoonlijke consulten, workshops en online training. Ze werkt graag met het labyrint als weg van persoonlijke ontwikkeling. Meer lezen over Carin en haar werk in het labyrint kan op www.Labyrinspiratie.nl