Bomen met het bos

Praktische informatie
 • Wanneer:
  – zaterdagmiddag 23 maart Lucht & Inspiratie
  – zaterdagmiddag 15 juni Vuur & Actie
  – zaterdagmiddag 21 september Water & Reflectie
  – zaterdagmiddag 14 december Aarde & Inkeer
 • Tijd: van 14:00 tot 16:00 uur
  Je bent welkom vanaf 13:30 uur
 • Bijdrage: €25,-
  Bij deelname aan alle vier de wandelingen: €88,- i.p.v. €100,-
 • Informatie:
  Meer informatie over Carin Wennink en haar werk vind je op www.CarinWennink.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Carin via welkom@cawen.nl.

Bomen met het bos

Hou jij ook zo van wandelen in het bos? Het bos is een heerlijke plek om te ontspannen, rust te vinden, op te laden. ‘Shinrin-Yoku’ zeggen ze in het Japans. Het betekent ‘bosbaden’:  een bezoek brengen aan het bos ter ontspanning en heling.

Zou je nog meer willen ervaren met de bomen? Over de mythologische, spirituele en energetische kant? Ik help je graag leren kijken met de ogen van een bomensjamaan. Tijdens een boswandeling bekijken we het bos vanuit de traditie van mijn leraar, Dusty Miller 13th. Je leert over dryaden, de eigenschappen en kwaliteiten van verschillende bomen en maakt verbinding met het bos.

20190614 11-11-11 2_resize

Om over te bomen

Elke wandeling laat zich dragen door een thema: Lucht & Inspiratie, Vuur & Actie, Water & Reflectie en Aarde & Inkeer.

Verder gaat het natuurlijk om je eigen ervaring. Je eigen blik in het bos, je favoriete boom, je smakelijkste vrucht of hardste noot. Dat vul ik graag aan met de wijsheid uit de traditie van de Dusty Millers. Hun stam werkt al generaties met de kracht en kwaliteiten van bomen. De kennis die zij door de eeuwen heen verzameld hebben, kent makkelijk toegankelijke beelden om je eigen verbinding met de dryaden te maken. Andere bomenbronnen zijn o.a. Fred Hageneder, Marjanne Huising, Jos Kleijnen, Maja Kooistra.

Samen ontdekken en spelen, interactief het bos in.
Ga je mee?

Reacties van deelnemers

“Carin helpt je het bos leren bekijken met de ogen van een bomensjamaan; de mythologische, spirituele en energetische kant. We leerden over dryaden, de eigenschappen en kwaliteiten van verschillende bomen en maakten verbinding met het bos. Nogmaals dankjewel Carin Wennink voor je mooie, rustige en boeiende manier van vertellen.” – Miriam Van de Laarschot-Aalders

“Dankjewel voor de inspirerende workshop. Je hebt een boeiende, ontspannen verhalen-vertel-stijl. Ik heb genoten van het samen in het leukste bosje van Langenboom zijn.” – Hartelijke groet, Anna H.

“Vandaag op stap geweest met Cawen. Onder begeleiding Carin Wennink met verhalen en kennis van Dusty Miller en andere bomenwijzen. Heel bijzonder en een echte aanrader. Het bos is voor mij op een andere, bijzondere manier gaan leven.” – Marielle

20210602 11-36-27sq_resize
Weersvooruitzichten
 
Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze in het bos vuil worden. Draag gepast schoeisel of neem extra schoenen mee. Je zult buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt.

Over Carin Wennink

Carin ziet de natuur en de cosmos als haar leermeesters, die altijd de juiste aanmoediging of troost aanreiken. In het bijzonder werkt ze graag samen met de wijsheid van de bomen, de dryaden met hun karakteristieke eigenschappen die je mooie spiegels voor kunnen houden.

Je kunt bij Carin terecht voor persoonlijke consulten, workshops en online training. Ze werkt graag met het labyrint als weg van persoonlijke ontwikkeling. Meer lezen over Carin en haar werk in het labyrint kan op www.Cawen.nl en www.Labyrinspiratie.nl.