Bomen met het bos

Praktische informatie
 • Wanneer:
  woensdagochtend 4 november 2020
  zaterdagochtend 12 december 2020
  woensdagochtend 3 februari 2021
  woensdagochtend 17 maart 2021
 • Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur
  Je bent welkom vanaf 09:30 uur
 • Bijdrage: €20,-
 • Informatie:
  Meer informatie over Carin Wennink en haar werk vind je op www.CarinWennink.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Carin via welkom@cawen.nl.

Bomen met het bos

Hou jij ook zo van wandelen in het bos? Het bos is een heerlijke plek om te ontspannen, rust te vinden, op te laden. ‘Shinrin-Yoku’ zeggen ze in het Japans. Het betekent ‘bosbaden’:  een bezoek brengen aan het bos ter ontspanning en heling.

Zou je nog meer willen ervaren met de bomen? Over de mythologische, spirituele en energetische kant? Ik help je graag leren kijken met de ogen van een bomensjamaan. Tijdens een boswandeling bekijken we het bos vanuit de traditie van mijn leraar, Dusty Miller 13th. Je leert over dryaden, de eigenschappen en kwaliteiten van verschillende bomen en maakt verbinding met het bos.

20190614 11-11-11 2_resize

Om over te bomen

De basis is natuurlijk je eigen ervaring. Je eigen blik in het bos, je favoriete boom, je smakelijkste vrucht of hardste noot. Die vul ik graag aan met de wijsheid uit de traditie van de Dusty Millers. Hun stam werkt al generaties met de kracht en kwaliteiten van bomen. De kennis die zij door de eeuwen heen verzameld hebben, kent makkelijk toegankelijke beelden om je eigen verbinding met de dryaden te maken. Andere bomenbronnen zijn o.a. Jos Kleijnen, Fred Hageneder en Marjanne Huising.

Samen ontdekken en spelen, interactief het bos in.
Ga je mee?

Weersvooruitzichten
 
Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze in het bos vuil worden. Draag gepast schoeisel of neem extra schoenen mee. Je zult buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt.

Over Carin Wennink

Carin ziet de natuur en de cosmos als haar leermeesters, die altijd de juiste aanmoediging of troost aanreiken. In het bijzonder werkt ze graag samen met de wijsheid van de bomen, de dryaden met hun karakteristieke eigenschappen die je mooie spiegels voor kunnen houden.

Je kunt bij Carin terecht voor persoonlijke consulten, workshops en online training. Ze werkt graag met het labyrint als weg van persoonlijke ontwikkeling. Meer lezen over Carin en haar werk in het labyrint kan op www.Cawen.nl en www.Labyrinspiratie.nl.