Activiteiten op maat

Heb je een groep(je) mensen waarmee je eens iets anders dan anders wilt doen? Een moment in je eigen leven dat je met naasten wilt delen of juist iets dat je een ander cadeau wilt doen? Ter gelegenheid van een verjaardag, afscheid op het werk, een bedankje, vertrek naar het buitenland, een bijzonder moment in je leven, of gewoon uit nieuwsgierigheid, voor de gezelligheid of omdat het donderdag is?

We organiseren op de Schaapshoeve ook Groepsactiviteiten en Workshops op maat! Voor privégroepen en ook voor organisaties.

 

Wat kun je zoal doen?

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld…

  • spelen en ontdekken in het labyrint (ook voor volwassenen)
  • qigong en tai chi chuan (ook voor kinderen!)
  • muziek maken op intuïtief te bespelen instrumenten
  • klanksessie
  • wichelroedelopen
  • boogschieten

Mis je iets in het rijtje?
Geef je ideeën gewoon even aan en dan kijken we hoe we dat voor je oplossen!

Prijsindicatie

Groepsactiviteit & workshop op maat, prijs dus ook op maat! Maar om je een idee te geven: ga ongeveer uit van €25 per persoon voor een activiteit van twee uur. Heb je maar een uurtje de tijd? Dan is de richtprijs €17,50 per persoon.

Wie zijn wij?

Wij helpen je workshop te organiseren: Jack Peters en Carin Wennink. We zijn je gastheer en -vrouw op de Schaapshoeve.

Jack is tai chi docent en zal de muzikale stukken begeleiden. Zowel Jack als Carin werken met het labyrint.

Meer weten?

We maken de workshop op maat, dus je vindt hier geen standaard overzichtjes. Bel ons even op 06 – 12 96 12 78, dan kunnen we het een en ander samen doornemen.

Wil je dat we jou bellen? Doen we! Mail ons alsjeblieft je telefoonnummer en de momenten dat je bereikbaar bent, dan nemen we contact met je op.