Creatie-kracht-dag

Reconsecration of the womb
Praktische informatie
 • Wanneer: lente equinox vrijdag 22 maart 2024
  We ontvangen je inschrijving graag voor zondag 3 maart 2024
 • Tijd: van 09:30 tot 17:30 uur (hou rekening met eventueel uitloop)
  Je bent welkom vanaf 09:00 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 6 deelnemers
 • Bijdrage: €127,-
 • Informatie:
  Meer informatie over Carin Wennink en haar werk vind je op www.CarinWennink.nl.
  Meer informatie over Hanny den Boer en haar werk vind je op www.MetHanny.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Carin via welkom@cawen.nl.

Reconsecration of the womb

Creatie-kracht-dag

Elk leven kent overgangsmomenten, keuzemomenten, momenten waarop het fijn is jezelf te herijken. Een ritueel of ceremonie kan zo’n moment voor je bekrachtigen. Je zou zelfs kunnen spreken van een overgangsrite: daar waar je het oude loslaat, daar waar je je met je innerlijke kracht verbindt en daar waar je je vrij en vol vertrouwen op je nieuwe pad stapt.

De reconsecration of the womb biedt vrouwen de mogelijkheid bewust stil te staan bij zo’n moment. Je pauzeert op de drempel, je verbindt je met je kracht en je gaat vol vertrouwen de drempel over om je (nieuwe) weg te volgen.

Wil jij het oude loslaten, ben je op zoek naar innerlijke heling en verlang je naar een nieuwe start? Dan is deze dag voor jou.

Sarakkah en Dellingrsq_resize

Programma

Donderdagavond maak je ongeveer een uur vrij om een meditatie te luisteren, als inleiding op de vrijdag.

Op vrijdag reis je via meditaties en praktische oefeningen langs vier elementen. Deze weg maakt de ruimte vrij voor een individuele reconsecration of the womb ceremonie. Na de inwijding staat je eigen creatiekracht weer volledig tot je beschikking. Je ontvangt een persoonlijke en tastbare zegening als ankerpunt van deze afstemming.

Deze dag stel je je beslissing centraal. Samen met andere vrouwen doe je oefeningen en meditaties die het godinnenlijke en goddelijke in jezelf aanspreken. Er is veel ruimte voor reflectie en uitwisseling. Deze dag is géén therapeutische bijeenkomst. Je kunt het zien als het eren van jouw drempelmoment van het oude naar het nieuwe.

CmAllister - Love v2

Artwork: Cristina McAllister

Praktische informatie

 • Om comfortabel te liggen en werken is het fijn als je een kussentje, matje, dekentje, warme sokken, meeneemt.
 • Voor het uitwerken van de opdrachten neem je je eigen schrijf- en tekenmateriaal mee.
 • Je ontvangt een gepaste zegening van de hartstreek. Draag mede daarvoor makkelijk zittende kleding.
 • Thee, koffie, water en bio/veggie soep zijn aanwezig. Neem verder je eigen lunch mee.

Over Hanny den Boer en Carin Wennink

Hanny (rechts op de foto) en Carin gaan al jaren samen het pad van de moedergodin en haar natuur. Ze hebben gewerkt met en zijn ingewijd door Jên Miller, priesteres van Gaia in Kent. Ook hun training tot levenspriesteres wordt vandaag ingezet.

Deze twee drempelhoedsters putten uit ruim 100 jaar ervaring: niet alleen hun eigen levenservaringen zoals je in de 21e eeuw kunt aantreffen, maar ook kennis van o.a. energetisch werk, boomenergie, labyrintwerk, Somatic Experience, traumaheling, psycho-sociale therapie.

Graag delen Hanny en Carin met jou hun liefde voor kracht, macht en zacht van het goddelijke vrouwelijke op deze bijzondere dag met rituelen, heling en een prachtige zegening tot zelfbekrachtiging.