Melchizedek Labyrinth Healing - foundation level 1

Praktische informatie
 • Wanneer: vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2024
 • Tijd: van 10:00 tot ongeveer 16:00 uur
  Je bent welkom vanaf 09:30 uur
 • Bijdrage: €195,-
  Inclusief koffie/thee/water en een biologisch/vegetarische soep, neem verder je eigen lunch mee
  Inclusief syllabus
 • Informatie:
  Meer informatie over Carin Wennink en haar werk vind je op www.Labyrinspiratie.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Carin via welkom@labyrinspiratie.nl.

Melchizedek Labyrinth Healing - foundation level 1

Melchizedek Labyrinth Healing is een energetische heling die gebaseerd is op het Melchizedek Labyrint. Deze healing brengt balans en bekrachtiging voor lichaam en geest. De Melchizedek Labyrinth Healing is ingegeven bij en ontwikkeld door Tony Christie, spirituele leraar en heler uit Ierland.

Zelf aan de slag met Melchizedek Labyrinth Healing – foundation level 1

In deze tweedaagse training leer je hoe je jezelf Melchizedek Labyrint Healings kunt geven.

Tijdens de training maak je kennis met het labyrint, leer je de achtergronden van de Indiase filosofie over de chakra’s en leer je werken met een wichelroede. Je ontdekt hoe je de rebalancing doet en op welke manier je de healing energy in je lichaam kunt aanvullen. Ook leer je een speciale manier om te gronden en af te stemmen.

De dagen zijn gevuld met het opnemen van de stof, het oefenen van de methode en er is tijd en ruimte om jezelf te ontspannen en de informatie tot je te nemen. 

Wat is het eigenlijk?

Een Melchizedek Labyrint Healing geeft een kalm en ontspannen gevoel, verlaagt stressniveaus en verhoogt energieniveaus, brengt evenwicht in chakra’s en energieveld, verbetert de kwaliteit van leven en kan een verschuiving in bewustzijn teweegbrengen.

De Melchizedek Labyrinth Healing bestaat uit twee delen. In het eerste deel reis je met je vinger door het Melchizedek Labyrinth. Gedurende bepaalde pauzemomenten worden energiecentra en energielichamen in balans gebracht. Dit helpt je goed te centreren en de aarden.

In het tweede gedeelte ontvang je Melchizedek Healing Energy, een healing voor fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze energetische heling helpt je frequentie en je energieniveau te verhogen. Een hogere frequentie en hoger energieniveau ondersteunt aanwezige helingsprocessen.

De heling vindt zonder fysiek contact plaats.

Praktische informatie

 • Voordat je deze foundation training volgt, is het goed minimaal één keer een MLH sessie zelf ervaren te hebben.
 • Je ontvangt een certificaat en toestemming van Tony Christie om de MLH voor jezelf (of familieleden) te gebruiken.
 • Wil je de MLH in je praktijk toepassen, kan ik je na het volgen van de foundation level opleiden tot MLH practitioner. Wil je daar meer over weten, neem dan contact met mij op.
 • Bel 06 11 58 72 04 of mail welkom@labyrinspiratie.nl voor meer informatie.
 • Zie de website van Tony Christie voor meer informatie over Tony en zijn werk als spirituele leraar en healer.
Over Carin Wennink

Labyrinten zijn al zeker sinds 2012 als metgezel op mijn levenspad aanwezig. Ze hebben me geleerd mijn levenspad met vertrouwen te bewandelen. Het lopen door deze bijzondere geometrische vorm brengt mij balans, op alle gebied. Het heeft me thuis gebracht, thuis bij mezelf. 

Elke keer ontdek ik nieuwe facetten van het labyrint, zoals de Melchizedek Labyrinth Healing van Tony Christie. In 2022 ben ik door Tony opgeleid als Certified Melchizedek Labyrinth Healing practitioner en in 2023 volgde ik de training tot teacher.

Het labyrint en de universele energie van heling is een uiterst krachtige combinatie. De Melchizedek Labyrinth Healing is fijn om voor mezelf te doen en heerlijk om aan anderen (door) te geven. Ik ben er blij mee!