Tao Feng Shui

Praktische informatie
 • Wanneer: zondag 11 april 2021
 • Tijd: van 10:00 tot ongeveer 16:00 uur
  Je bent welkom vanaf 09:30 uur
 • Bijdrage: €189,-
  Inclusief koffie/thee/water en een bourgondische streeklunch
  Inclusief rapport en verrassing
 • Informatie:
  Meer informatie over Mirjam Koenen en haar werk vind je op www.loa-fengshui.nl. Je kunt Mirjam ook bellen: 06 38 51 04 32.
 • Aanmelden:
  Aanmelden graag voor 1 oktober via mirjam@loa-fengshui.nl.

Natuurlijk wonen voor jou

De revival van Feng Shui, de natuur leert ons hoe we kunnen leven. Je huis moet fijn voelen. Ik kan je hiermee helpen. Door je huis en tuin in lijn te brengen met wie jij bent verbeter je je omstandigheden op een onverwachte en effectieve wijze. Ik leg je stap voor stap uit wat Feng Shui is en wat het voor je kan betekenen.

 

De revival van de klassieke Feng Shui is te danken aan een aantal factoren:

 • We willen een persoonlijk interieur.
 • We willen onze eigen stijl met onze eigen spullen.
 • We willen dat onze omgeving ons steunt en motiveert.
 • We willen een plek waar we totaal tot rust komen, waar we onszelf kunnen zijn.
 • We willen eerlijke materialen, what you see is what you get.

Als kind hebben we een vanzelfsprekende en hechte relatie met de natuur, we springen in plassen, klimmen in bomen, vangen kippen, rijden op pony’s en dansen in de regen. Later hebben we heimwee naar deze vrijheid en dit gevoel, hierom gaan we wandelen en zoeken we de natuur op. Door de natuur in je huis te brengen,  vinden een stuk van ons authentieke zelf terug. Feng Shui maakt dit waar.

Wat moet je meenemen ter voorbereiding?

De plattegrond van je huis, elke verdieping en het perceel.

Je kunt alles op schaal maken, de meubels hoeven er niet in, de ramen en de deuren wel.

Verder heb je de kompasmeting gedaan. Hoe doe je dat?

Je staat recht voor je huis, je neemt een echt kompas of een kompas app op je telefoon en houd die ter hoogte van je navel.

Je maakt een screenshot op je telefoon of je noteert exact wat je kompas aangeeft.

Zorg dat je uit de buurt staat van metaal en computers.

Je leert alles over de oorsprong van Feng Shui, de Yin Yang balans, de Chi flow, plaatsing van de bagua op jouw plattegrond, je gunstige en ongunstige richtingen.

Je gaat naar huis met een eigen rapport en je kunt meteen aan de slag.

Programma
 • Inloop 9.30 uur, koffie en thee.
 • Start theorie 10.00 uur tot 12.30 uur.
 • Bourgondische streeklunch 12.30 tot 13.15
 • Praktijkgedeelte met eigen plattegronden: 13.15 tot 15.30
 • Vragen en evaluatie: 15.30 tot 16.00

Over Mirjam Koenen

Mirjam is in 1965 geboren in het Brabantse dorp Reek. Zij was een typisch buiten kind dat altijd met jongens uit de buurt in bossen, in hutten en in sloten te vinden was. Deze ‘geheime’ hutten bevonden zich in bomen en onder de grond. Dit was de exclusieve wereld van kinderen, de plaats om elkaar verhalen te vertellen. Volwassenen hadden geen idee van het bestaan van deze ‘heilige’ oorden, de kinderen creëerden hun eerste eigen ruimte en genoten van de vrijheid die ze hier hadden. Rubberen laarzen en een overall waren haar favoriete outfit om ‘op avontuur’ te gaan. Het kleine dorp was een hechte gemeenschap maar Mirjam wou de grote wereld in. Van jongs af aan was zij geïnteresseerd in de natuur, mystiek en Afrika.

 

Vanaf haar 19e jaar ging zij in de verpleging.  Zij werkte jarenlang in de psychiatrie en in de terminale zorg. Met name deze periode heeft haar veel geleerd over wie zij is en wat voor haar belangrijk is. In 1999 startte zij het artiestenbureau Jambo Afrika. Dit unieke bedrijf maakt gebruik van de Afrikaanse community sense om teams te versterken via teambuilding. Zij gaf meer dan 20 jaar leiding aan een team van 24 professionele artiesten. Zij reist zeer frequent naar West Afrika.

 

Mirjam is altijd geboeid geweest door de relatie tussen mensen en hun directe woonomgeving. Dit begon met de boshutten en het vele reizen maakte deze passie nog veel groter. Met Loa-fengshui komt voor haar alles bij elkaar. Liefde voor mensen en hun omgeving, liefde voor de natuur, het runnen van een bedrijf. Tien jaar geleden heeft zij de Feng Shui opleiding bij Civas gedaan. Vervolgens de basis en expert opleiding bij de Feng shui design academie. Als laatste heeft zij de beroepsopleiding Feng Shui van het  NHBO afgerond en is gediplomeerd. Momenteel doet zij de opleiding allround interieur styliste van het NHA als leuke aanvulling op de Feng Shui kennis.

 

Feng shui overstijgt trends, mode en hypes. Voor Mirjam is het haar manier om mensen te helpen naar een prettiger leven, via hun eigen plek, hun thuis.