Lezing: Weg van het labyrint

Praktische informatie
  • Wanneer: zondagmiddag 24 maart 2024
  • Tijd: van 14:00 tot  ongeveer 16:30 uur; inloop vanaf 13:30 uur
  • Bijdrage: €20,-,
  • Informatie: Meer informatie over Carin Wennink en haar werk vind je op www.Labyrinspiratie.nl
  • Aanmelden: Aanmelden kan via aanmelden@deschaapshoeve.nl.

Weg van het labyrint

Wat is het, waar komt het vandaan, wat kan je ermee?

Labyrint? Dat is toch hetzelfde als een doolhof? Nee? Zijn dat verschillende dingen? Wat is het labyrint dan wel? En waar komt het eigenlijk vandaan?

Op een zonnige dag in 2010 tekende Carin Wennink haar eerste grote labyrint op het Noordzeestrand. Ze was er helemaal weg van! De verhalen van het labyrint maakten haar nieuwsgierig en tot op de dag van vandaag blijft ze zich in het verrassende en universele labyrint verdiepen. In deze interactieve presentatie deelt Carin haar enthousiasme over het labyrint en laat ze u graag zien welke bijzondere verhalen ermee verbonden zijn.

Deze middag neemt Carin je mee op reis door de wereld van het labyrint. Ze laat het verschil zien tussen een doolhof en een labyrint, filosofeert over het ontstaan van het labyrint, vertelt over de eeuwenoude geschiedenis ervan en toont verschillende vormen van labyrinten. Ook kun je een idee krijgen wat het labyrint voor je kan betekenen en hoe het labyrint ons allen verbindt.

Na de pauze is er gelegenheid om een wandeling in het labyrint van de Schaapshoeve te maken en/of te leren met hoe verrassend weinig instructies je een klassiek labyrint kunt tekenen.

Klassiek labyrint op de Schaapshoeve

Over Carin Wennink

Door de jaren heen is het labyrint voor Carin een symbool geworden dat ze heeft kunnen integreren in haar leven. Een bron van inspiratie, inzicht, kracht en troost dat er om vraagt gedeeld te worden en verbindingen te leggen. Sinds 2012 werkt Carin met het labyrint als instrument bij een op een sessies en workshops. Ze noemt haar werk graag drempelhoeden en is daarin dienstbaar aan jou en je proces.

Carin werkt graag met het labyrint als weg van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij haar terecht voor persoonlijke consulten, workshops en (online) training. Meer lezen over Carin en haar werk in het labyrint kan op www.Labyrinspiratie.nl