Jack & Carin heten je van harte welkom!

Als je op de Schaapshoeve komt, ontmoet je een van ons of ons allebei als je gastheer en gastvrouw. Graag stellen wij, Jack Peters en Carin Wennink, ons hier vast aan je voor.

We drijven samen de Schaapshoeve, zorgen voor de fijne sfeer en stellen het mooie aanbod activiteiten voor je samen. Jack is meestal je eerste aanspreekpunt. Hij regelt het dagelijkse reilen en zeilen van ontvangst en ontmoeten, van verhuur en samenwerking. Carin doet veel werk achter de schermen voor bijvoorbeeld de website en de nieuwbrief.

Naast vragen over de Schaapshoeve kun je bij Jack en Carin ook terecht voor hun passies boogschieten, drempelhoeden, klank, labyrint, natuurtraining en tai chi.

Klankmeester en tai chi docent Jack Peters

Jack Peters is klankmeester en hij heeft zich gewijd aan het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Jack bespeelt o.a. Tibetaanse klankschalen, klankbuizen, Aziatische gongs, Native American fluit. Je kunt bij Jack terecht voor individuele klanksessies, klankconcerten en verschillende klankworkshops.

Daarnaast werkt Jack sinds 1999 met de oosterse bewegingsvormen qigong en tai chi chuan. Hij is daarvoor enkele malen naar China gereisd om uit eerste hand ervaring op te doen. Sinds 2006 geeft hij tai chi chuan en qigong training.

Zijn nieuwste passie is boogschieten. Niet om het doel te raken, maar vanuit het oosterse gedachtengoed: één worden met boog, pijl, weg van de pijl en doel. Jack is er helemaal ingedoken en biedt een keur aan traditional archery mogelijkheden aan.

Je kunt Jack bereiken via jack@deschaapshoeve.nl of 06 12 96 12 78. Meer informatie over Jack en zijn werk vind je op zijn website, CenterSelf.

Drempelhoedster Carin Wennink

Carin omschrijft haar coachingswerk als drempelhoeden. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. Hierbij gebruikt ze graag het labyrint als middel om je drempel te onderzoeken.

Als natuurtolk wil Carin je helpen als je persoonlijke blikopener, om je blik te verbreden voor natuur en kosmos. Deze leermeesters kom je tegen tijdens een wandelconsult of via de Cawen online trainingen waarmee je de natuur zelf ontdekt.

Carin volgde o.a. training tot levenspriesteres en ze werkt graag met het Kleuren-Wijs gedachtengoed. In alles wat ze doet, houdt Carin graag de voeten stevig op de aarde en het hart open voor de spirituele kant van het leven. Je kunt bij haar terecht voor persoonlijke consulten, workshops (liefst buiten) en online training.

Je kunt Carin bereiken via carin@deschaapshoeve.nl of 06 11 58 72 04. Meer informatie over Carin en haar werk vind je op haar website Cawen.