Jack & Carin heten je van harte welkom!

Als je op de Schaapshoeve komt, ontmoet je een van ons of ons allebei als je gastheer en gastvrouw. Graag stellen wij, Jack Peters en Carin Wennink, ons hier vast aan je voor.

We drijven samen de Schaapshoeve, zorgen voor de fijne sfeer en stellen het mooie aanbod activiteiten voor je samen. Jack is meestal je eerste aanspreekpunt. Hij regelt het dagelijkse reilen en zeilen van ontvangst en ontmoeten, van verhuur en samenwerking. Carin doet veel werk achter de schermen voor bijvoorbeeld de website en de nieuwbrief. Als een van de labyrinthoeders vind je haar ook vaak in en om het labyrint. Naast vragen over de Schaapshoeve kun je bij Jack en Carin ook terecht voor hun passies klank, tai chi, labyrint en coaching.

Klankmeester en tai chi docent Jack Peters

Jack Peters is klankmeester en hij heeft zich gewijd aan het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Jack bespeelt o.a. Tibetaanse klankschalen, klankbuizen, Aziatische gongs, Native American fluit. Ook de piano op de Schaapshoeve is gestemd op 432Hz. Je kunt bij Jack terecht voor individuele klanksessies, klankconcerten en verschillende klankworkshops.

Daarnaast werkt Jack sinds 1999 met de oosterse bewegingsvormen qigong en tai chi chuan. Hij is daarvoor enkele malen naar China gereisd om uit eerste hand ervaring op te doen. Sinds 2006 geeft hij verschillende tai chi chuan en qigong lessen. Zijn tai chi school CenterSelf vindt op de Schaapshoeve een fijne werklocatie: in de Deel en in de tai chi tuin.

Zijn nieuwste passie is boogschieten. Niet om het doel te raken, maar vanuit het oosterse gedachtengoed: een worden met boog, pijl, weg van de pijl en doel. Jack is er helemaal ingedoken en biedt een keur aan traditional archery mogelijkheden aan.

Je kunt Jack bereiken via jack@deschaapshoeve.nl of 06 12 96 12 78. Meer informatie over Jack en zijn werk vind je op zijn website, CenterSelf.

Drempelhoedster Carin Wennink

Carin omschrijft haar coachingswerk als drempelhoeden. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. Hierbij gebruikt ze graag het labyrint als middel om je drempel te onderzoeken.

Als natuurtolk wil Carin je helpen als je persoonlijke blikopener, om je blik te verbreden voor natuur en kosmos. Deze leermeesters kom je tegen tijdens een wandelconsult of via de Cawen online trainingen waarmee je de natuur zelf ontdekt.

Carin volgde o.a. training tot levenspriesteres en werkt graag met het Kleuren-Wijs gedachtengoed. In alles wat ze doet, houdt Carin graag kernwoorden als balans, verbinding en met je voeten stevig op de aarde als uitgangspunt. Je kunt bij haar terecht voor persoonlijke consulten, workshops (liefst buiten) en online training.

Je kunt Carin bereiken via carin@deschaapshoeve.nl of 06 11 58 72 04. Meer informatie over Carin en haar werk vind je op haar website Cawen.