Jack & Carin heten je van harte welkom!

Als je op de Schaapshoeve komt, ontmoet je een van ons of ons allebei als je gastheer en gastvrouw. Graag stellen wij, Jack Peters en Carin Wennink, ons hier vast aan je voor.

We drijven samen de Schaapshoeve, zorgen voor de fijne sfeer en stellen het mooie aanbod activiteiten voor je samen. Jack is meestal je eerste aanspreekpunt. Hij regelt het dagelijkse reilen en zeilen van ontvangst en ontmoeten, van verhuur en samenwerking. Carin doet veel werk achter de schermen voor bijvoorbeeld de website en de nieuwbrief. Als een van de labyrinthoeders vind je haar ook vaak in en om het labyrint. Naast vragen over de Schaapshoeve kun je bij Jack en Carin ook terecht voor hun passies klank, tai chi, labyrint en coaching.

Klankmeester en tai chi docent Jack Peters

Jack Peters is klankmeester en hij heeft zich gewijd aan het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Jack bespeelt o.a. Tibetaanse klankschalen, klankbuizen, Aziatische gongs, Native American fluit. Ook de piano op de Schaapshoeve is gestemd op 432Hz. Je kunt bij Jack terecht voor individuele klanksessies, klankconcerten en verschillende klankworkshops.

Daarnaast werkt Jack sinds 1999 met de oosterse bewegingsvormen qigong en tai chi chuan. Hij is daarvoor enkele malen naar China gereisd om uit eerste hand ervaring op te doen. Sinds 2006 geeft hij verschillende tai chi chuan en qigong lessen. Zijn tai chi school CenterSelf vindt op de Schaapshoeve een fijne werklocatie: in de Deel en in de tai chi tuin.

Je kunt Jack bereiken via jack@deschaapshoeve.nl of 06 12 96 12 78.
Meer informatie over Jack en zijn werk vind je op zijn website:

  • CenterSelf, over Jack en zijn school voor tai chi chuan en qigong
  • CenterSelf, over Jack en zijn werk als klankmeester

Drempelhoedster Carin Wennink

Carin omschrijft haar werk wel als ‘drempelhoeden’. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. Zowel in haar praktijk voor innerlijke reisbegeleiding als in haar werk met het labyrint zal Carin haar taak als drempelhoedster graag voor je uitvoeren.

Sinds 1997 bewandelt Carin het pad van de natuur en de godin. Ze volgde o.a. training tot levenspriesteres en werkt graag met het Kleuren-Wijs gedachtengoed. In alles wat ze doet, houdt Carin graag kernwoorden als balans, verbinding en met je voeten stevig op de aarde als uitgangspunt.

Je kunt bij Carin terecht voor persoonlijke consulten, workshops en online training. Ze werkt graag met het labyrint als weg van persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt Carin bereiken via carin@deschaapshoeve.nl of 06 11 58 72 04.
Meer informatie over Carin en haar werk vind je op haar website:

  • Cawen, over Carin en haar werk als drempelhoedster
  • Labyrinspiratie, over Carin en haar werk met het labyrint 
  • Awen, voor een vonkje inspiratie