Jack & Carin heten je van harte welkom!

Als je op de Schaapshoeve komt, ontmoet je een van ons of ons allebei als je gastheer en gastvrouw. Graag stellen wij, Jack Peters en Carin Wennink, ons hier vast aan je voor.

We drijven samen de Schaapshoeve, zorgen voor de fijne sfeer en stellen het mooie aanbod activiteiten voor je samen. Jack is meestal je eerste aanspreekpunt. Hij regelt het dagelijkse reilen en zeilen van ontvangst en ontmoeten, van verhuur en samenwerking. Carin doet veel werk achter de schermen voor bijvoorbeeld de website en de nieuwbrief.

Naast vragen over de Schaapshoeve kun je bij Jack en Carin ook terecht voor hun passies boogschieten, drempelhoeden, energetische heling, klank, labyrint, natuurtraining en tai chi.

Klankmeester en tai chi docent Jack Peters

Jack Peters is klankmeester en hij heeft zich gewijd aan het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Jack bespeelt o.a. Tibetaanse klankschalen, klankbuizen, Aziatische gongs, Native American fluit. Je kunt bij Jack terecht voor individuele klanksessies, klankconcerten en verschillende klankworkshops.

Daarnaast werkt Jack sinds 1999 met de oosterse bewegingsvormen qigong en tai chi chuan. Hij is daarvoor enkele malen naar China gereisd om uit eerste hand ervaring op te doen. Sinds 2006 geeft hij tai chi chuan en qigong training.

Zijn nieuwste passie is boogschieten. Niet om het doel te raken, maar vanuit het oosterse gedachtengoed: één worden met boog, pijl, weg van de pijl en doel. Jack is er helemaal ingedoken en biedt een keur aan traditional archery mogelijkheden aan.

Je kunt Jack bereiken via jack@deschaapshoeve.nl of 06 12 96 12 78. Meer informatie over Jack en zijn werk vind je op zijn website, CenterSelf.

Drempelhoedster Carin Wennink

Carin omschrijft haar coaching als drempelhoeden. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws.

Haar werk als drempelhoedster uit zich in verschillende vormen:

  • Persoonlijke begeleiding met natuurcoaching, wandelconsult of in traditionele setting; een sessie met het labyrint als bedding.
  • Workshops in en met de natuur.
  • Je kunt zelf aan de slag en in je eigen tempo naar buiten met een digitale Cawen natuurtraining.
  • Als je voelt dat er meer is tussen hemel en aarde kun je terecht voor energetische heling.

In alles wat ze doet, houdt Carin graag de handen en voeten stevig op de aarde en het hart open voor de spirituele kant van het leven.

Je kunt Carin bereiken via carin@deschaapshoeve.nl of 06 11 58 72 04. Meer informatie over Carin en haar werk vind je op haar website Cawen.