DSC juni 2019

de Schaapscourant - juni 2019
 
Beste lezers en lezeressen,

Elke jaar is het weer verwonderlijk hoe de kracht van de natuur zich laat zien in vernieuwing. Alles bloeit of heeft gebloeid, de natuur heeft zich weer in haar prachtige groene kleed uitgedost en het wachten is op de oogst. Tijd voor de zomerperiode. Veel naar buiten.. op naar de Schaapshoeve!

We hebben een mooie selectie activiteiten voor je klaarstaan. Fijne workshopleiders delen graag hun wijsheid en kennis met je. Kijk eens door de lijst en meld je aan voor zo'n heerlijke portie inspiratie en welzijn.

Graag tot ziens op de Schaapshoeve!
Jack Peters & Carin Wennink
Onderwerpen in deze nieuwsbrief 
 
 • Onder de aandacht: 43Hz Klankconcert + Midzomerviering
 • Wist je dat...
 • Spreuk van de maand
 • Activiteiten in juni
 • Vooruitblik naar juli & augustus
 • Najaarsseizoen 2019
  ZonGong en MaanGong
Onder de aandacht: CreatieTonen Klankconcert
 
Vrijdagavond 14 juni geeft Jack Peters weer zo'n fijn klankconcert met de CreatieTonen. Heerlijk liggen en je laten dragen op de klanken van 432Hz gestemde instrumenten.

Nieuwe deelnemers aan het concert zijn de ZonGong en de MaanGong. Jack heeft deze gongs begin mei in de Spaanse Pyreneën zelf gesmeed. Hun klanken brengen je naar verre oorden en dicht bij je hart.

Kom heerlijk ontspannen en genieten op vrijdagavond 14 juni met het prachtige CreatieTonen klankconcert van Jack Peters.
 
Onder de aandacht: Midzomerviering
 
Midzomer is van oudsher een feest van vuur, licht en buiten. Tegelijkertijd is midzomer de dag waarop de nachten weer gaan lengen en het donker terugkeert.

Vorig jaar was de conclusie na deze samenkomst:
"Op deze warme zonnige midzomerdag maakten we een mooie verbinding met het aankomende donker. Omringd door het licht ontdekten we dat in het aardedonker bijzondere dingen kunnen ontstaan. Het duister is nu niet meer zo eng als we soms dachten."

Verrassend? Om op de lichtste dag van het jaar stil te staan bij het donker? Kom het zelf eens ervaren. Je bent van harte welkom.

Carin en Jack begeleiden deze bijzondere Midzomerviering op de Schaapshoeve op donderdagavond 20 juni a.s.
  Tony Christie
Wist je dat...

OP DE VALREEP:  je kunt tot 1 juni (dus nog deze paar dagen!) gebruik maken van de vroegboekprijs voor die mooie Labyrinth workshop met Tony Christie in september.

...je de Schaapshoeve deze zomer in Oostenrijk vindt? Doe mee met die mooie tai chi week in het prachtige Großarltal en vind balans voor lichaam en geest.

...Carin een leuke en inspirerende nieuwsbrief schrijft voor haar praktijk Cawen? Je kunt je hier aanmelden.
  klavertjevier
Spreuk van de maand

"Het is een schitterende dag.
Zo eentje heb ik nog niet eerder gezien."


- Maya Angelou
Activiteiten in juni
 • Duo klankervaring - zondag 2 juni 2019:
  Léon van Rijswijk en Jack Peters bundelen hun klanktafels voor een dubbele klankervaring. Unieke beleving samen met je geliefde, vriend(in), familielid...
   
 • Hemelse woorden - zondagmiddag 2 juni 2019:
  Speciale rozenlezing met Lady Venus. Elke aanwezige krijgt een persoonlijke boodschap, gechanneld door Birgitte Bosch. Neem je een roos mee?
   
 • Meditatie Avond - donderdagavond 6 juni 2019:
  Elke derde donderdagavond van de maand  kan je je een heerlijk uurtje terugtrekken in en met jezelf. Jack Peters omringt je met stilte en klank.
   
 • Creatie-Tonen klankconcert - vrijdagavond 14 juni 2019:
  Twee nieuwe deelnemers aan dit concert: de ZonGong en de MaanGong. Twee gongs die Jack in mei in de Spaanse Pyreneën gesmeed heeft.
   
 • Midzomer zonnewende - donderdagavond 20 juni 2019:
  Een prachtige avond met een Aarde ceremonie om het licht en ook het donker te vieren met midzomer. Carin en Jack hoeden deze avond voor je.
   
 • Hemelse Woorden - zaterdagmiddag 22 juni 2019:
  Birgitte Bosch channelt Ascended Masters. Elke aanwezige ontvangt een korte persoonlijke boodschap en wordt een algemene boodschap doorgegeven.
   
 • Voetreflex massages - dinsdag 25 juni 2019:
  Boek je persoonlijke voetreflex massage bij Karin Oudshoorn. Ze is er elke maand. 
  CenterSelf
ontspannen - genieten - tijd voor jezelf

boek eens een klanksessie!

met klankmeester Jack Peters
Vooruitblik naar juli & augustus
 • Meditatie Avond - donderdagavond 4 juli 2019:
  Elke eerste donderdagavond van de maand  kan je je een heerlijk uurtje terugtrekken in en met jezelf. Jack Peters omringt je met stilte en klank.
   
 • Hemelse Woorden - zaterdagmiddag 20 juli  2019:
  Birgitte Bosch channelt Ascended Masters. Elke aanwezige ontvangt een korte persoonlijke boodschap en wordt een algemene boodschap doorgegeven.
   
 • Bouw je eigen sjamanentrommel - zaterdag 27 juli 2019:
  Onder de enthousiaste en deskundige begeleiding van André de Lima maak je deze dag je eigen sjamanentrommel. Je kunt je gewenste materialen (huid, hout, etc.) in overeenstemming André voorbereiden.
   
 • Hemelse Woorden - zaterdagmiddag 10 augustus 2019:
  Birgitte Bosch channelt Ascended Masters. Elke aanwezige ontvangt een korte persoonlijke boodschap en wordt een algemene boodschap doorgegeven.
   
 • Tai chi week in Oostenrijk - vanaf zaterdag 17 augustus 2019:
  Een heerlijke balansweek voor lichaam en geest. Een fantastische tai chi training in Oostenrijk, met ruimte voor het verkennen van de omgeving. Een supercombinatie van training en vakantie.
   
 • Bouw je eigen rainstick - zondagmiddag 25 augustus 2019:
  Labyrinspiratie
(her) verbinden met je innerlijke kracht

doe een 
sessie in het labyrint

met drempelhoedster Carin Wennink
Najaarsseizoen 2019
Weer vele verschillende activiteiten voor jou dit najaar:
 
We wensen je veel plezier bij een van de activiteiten!

Heb je vragen of mis je een workshop? Heb je tips of feedback? Neem alsjeblieft contact met ons op! Zo kunnen we op jullie wensen blijven afstemmen.

Ken je mensen in je omgeving die ook interesse hebben in een workshop of cursus? We zouden het fijn vinden als je hen deze nieuwsbrief doorstuurt. Dank je wel!

Hartelijke groet,
de Schaapshoeve,
centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Jack Peters & Carin Wennink