MaanMoment

Praktische informatie
 • Wanneer: op aanvraag:
  Heb je een groepje mensen met wie je dit samen wilt beleven of heb je een specifieke datum? Mail of bel en we maken een afspraak op maat.
 • Tijd: van 20:00 tot 21:30 uur
  Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 • Bijdrage: €20,-
 • Informatie:
  Meer informatie over Carin Wennink en haar werk vind je op www.CarinWennink.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Carin via welkom@cawen.nl.

Maan moment

Buiten zijn in de avondzon of in het donker met de maan en de sterren. Een moment in de steencirkel of ga door het houten labyrintbord op je schoot. Ontspannen, opladen, inspireren.

Programma

 • Introductie over de maan
  Aan elke maan en maanperiode worden kwaliteiten toegeschreven die passen bij het moment in de natuur. We kijken kort naar de cyclus van de maan en leggen de nadruk op het zachte licht van deze maan en de bijbehorende kwaliteiten.
   
 • Steencirkel en/of labyrint
  In de introductie word je een onderzoeksvraag aangereikt. Deze kun je in de steencirkel onderzoeken, door wat te lopen of bij een van de stenen te gaan zitten. Je kunt gebruik maken van een houten labyrintbord, waar je met de maanvraag doorheen reist.
   
 • Afsluiting
  Samenkomen en afronden met een kop thee. Er is ruimte om je ervaring of bevinding uit te wisselen.

Vriendjes met het donker

Deze avond is zonder kunstlicht. Geef je ogen de kans om te wennen aan het donker en laat je verrassen door hoeveel je kunt zien. Van de omgeving om je heen tot de sterren aan de hemel.

Meer weten over de schoonheid van het donker en (de gevolgen van) lichtvervuiling? Bestel het werkboekje ‘Vriendjes met het donker’ en doe de oefeningen uit de online natuurtraining Pas op de plaats.

Reacties van deelnemers

“We zijn nog steeds onder de indruk van de bijzondere ervaring, erg weldadig en inspirerend!!” – Paul

Weersvooruitzichten

Je zult buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt. Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze eventueel vuil worden. Denk aan gepast schoeisel.

Handig

Eventueel kun je een klein driepootje of iets dergelijks meenemen om op te zitten als het wat nat is.

Over Carin Wennink

Carin ziet de natuur en de cosmos als haar leermeesters, die altijd de juiste aanmoediging of troost aanreiken. In het bijzonder werkt ze graag samen met de wijsheid van de bomen, de dryaden met hun karakteristieke eigenschappen die je mooie spiegels voor kunnen houden.

Je kunt bij Carin terecht voor persoonlijke consulten, workshops en online training. Ze werkt graag met het labyrint als weg van persoonlijke ontwikkeling. Meer lezen over Carin en haar werk in het labyrint kan op www.Cawen.nl en www.Labyrinspiratie.nl.