Kristalworkshop Insenzo

Praktische informatie
 • Wanneer: zondagmiddag 21 februari 2021
 • Tijd: van 14:00 tot ongeveer 16:00 uur
  Je bent welkom vanaf 13:30 uur
 • Bijdrage: €15,-
  Inclusief koffie/thee/water
 • Informatie:
  Meer informatie over Andy van de Poel en zijn werk vind je op zijn website www.insenzo.com
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Andy via andy@insenzo.com.

Kristalworkshop Insenzo

Kristallen verrijken jouw energie

Andy van de Poel neemt je mee op een interactieve expeditie naar het hart van jou met kristallen als rode draad. Met elkaar brengen we die weg fijner in kaart. Kristallen laten duidelijker voelen hoe jouw energie reageert op minieme invloeden. Ze helpen je de logica van energie doorgronden. Inzicht maakt duidelijk hoe je daarmee kunt werken. Dat werkt verrijkend.

Kristallen zijn helpende handen die jouw energie een fractie constanter laten stromen zodat je daaraan kunt wennen en deze beweging makkelijker kunt toestaan. Ervarenderwijs ontdek je dat alles 2 kanten heeft en dat het meer energie oplevert wanneer je je minder laat vangen door de ene of andere kant.

Tijdens de workshop maak je kennis met de werking van kristallen en hun constante trilling. Je gaat met verschillende kristallen aan de slag die jouw energie en inzicht verrijken. Je proeft van een balans die fijner voor je werkt en ontdekt hoe dat in zijn werk gaat. Check www.insenzo.com voor meer informatie over Andy en kristallen.

Andy van de Poel, een korte introductie

Fulltime Kristalmentor Andy van de Poel laat sinds zijn praktijkstart in 2010 zijn helende handen samenwerken met kristallen op maat. Waarom? Omdat het werkt! De invloed van kristallen is verbazingwekkend en hun resonantie een kans in je voordeel. Zijn ruimschootse ervaring met kristallen, inspirerend energievermogen en helder inzicht is gebaseerd op doen, doen en nog eens doen. En steeds verder verfijnen.

Hierdoor kan hij afstemmen op jouw energiestroom en het kristal vinden dat naadloos aansluit voor een optimale doorstroming en ondersteuning. Kristallen zijn volhouders die je aanmoedigen om de weg naar hart ook werkelijk af te leggen. Kristalwater, speciale kristalsetjes of werkkristallen helpen je verder en vormen de constante invloed in een wereld die bol staat van verandering. Dat geeft rust en steun om het contact met jouw hart uit te diepen, ondanks de weerstand die je tegenkomt zodra je die weg gaat.

Grote en kleine kristallen

In het eerste deel starten we met kleine kristallen. In het tweede deel van de workshop nodigt een werkkristal op maat je uit om nog fijner uit te diepen waar het voor jou in deze fase om draait en staat de Verwonderstoel klaar om de invloed te ondergaan van 3 grotere, afgestemde kristallen op jouw energie. Bovendien ga je ook proeven van kristalwater dat dankzij 3 kleine afgestemde kristallen instant andere kwaliteiten vertoont. Een kleurrijke parade van kristallen laat je speels ontdekken hoe jouw energie reageert als je steeds meer aspecten van jezelf kunt toestaan.