Avondwandeling

in het labyrint of de steencirkel
Praktische informatie
 • Wanneer (zie ook in de tekst):
  woensdagavond 27 januari 2021 gaat helaas niet door!!
  zaterdagavond 27 februari 2021
  zaterdagavond 27 maart 2021
 • Tijd: van 20:00 tot ongeveer 21:30 uur
  Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 • Bijdrage: €15,-
 • Informatie:
  Meer informatie over Carin Wennink en haar werk vind je op www.CarinWennink.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Carin via welkom@cawen.nl.

Avondwandeling in het labyrint of de steencirkel

Buiten zijn onder de avondzon, de maan of met de sterren. Een fijne avondwandeling in het labyrint of de steencirkel. Ontspannen, opladen, inspireren.

Genieten van het zwerk en de natuur

De volle maan werpt een magisch licht op je wandeling. Een moment van voltooiing en verbinden met het de kwaliteit van deze maan. Een andere avond biedt de nieuwe maan je de duisternis van waaruit je nieuwe plannen kunt starten. De donkerte van de aarde, waarin nieuwe zaden verborgen liggen, wachtend tot jij hen naar buiten brengt. Tegelijkertijd verbinden met de natuur om je heen, de eeuwige cyclus van kiem, groei, vrucht, oogst, verval en opnieuw kiemen. Gedragen door het labyrint of de steencirkel.

Over de komende data:

 • zaterdagavond 27 februari 2020: volle sneeuwmaan
 • zaterdagavond 27 maart 2021: (avond voor) volle ei maan + Earth Hour

Vriendjes met het donker

We leven in een maatschappij waar we met een druk op de knop licht naar voren kunnen toveren, zo veel we willen en waar we maar willen. Door deze continue overbelichting raken onze ogen de kunst kwijt van het in het donker zien. Deze avond nodig ik je uit zo veel mogelijk in het donker te verblijven. Het labyrint met de kronkelende paden is verlicht met een lantaarnpaal, maar de steencirkel zal – behalve door het maanlicht – niet verlicht zijn. Geef je ogen de kans om te wennen aan het donker en laat je verrassen door hoeveel je zult kunnen zien. Van je omgeving, van de natuur, van de sterren in de hemel.

Weersvooruitzichten
 
Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze in het bos vuil worden. Draag gepast schoeisel of neem extra schoenen mee. Je zult buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt.

Over Carin Wennink

Carin ziet de natuur en de cosmos als haar leermeesters, die altijd de juiste aanmoediging of troost aanreiken. Je hoeft het dan alleen maar te ontvangen. In haar ervaring helpen het labyrint en de steencirkel met het vragen, luisteren en ontvangen.

Je kunt bij Carin terecht voor persoonlijke consulten, workshops en online training. Ze werkt graag met het labyrint als weg van persoonlijke ontwikkeling. Meer lezen over Carin en haar werk in het labyrint kan op www.Cawen.nl en www.Labyrinspiratie.nl.