5D Chakra Activatie

Praktische informatie
 • Wanneer:
  – zaterdagochtend 3 oktober 2020 van 10:00 tot 12:00 uur
 • Bijdrage: €44,-
 • Aantal deelnemers: 2 tot 9 personen
 • Informatie:
  Meer informatie over Astrid Janssen en haar werk vind je op www.hartvanlicht.nl
 • Aanmelden:
  Voel jij een JA en wil je jezelf aanmelden of wil je meer informatie? Mail Astrid dan via info@hartvanlicht.nl.

5D Chakra Activatie

van 7 naar 15 hoofdchakra's

De aarde verschuift van de 3de dimensie naar de 5de dimensie

Sinds verschillende jaren is de energie van de aarde aan het verschuiven naar een hogere trilling. De laatste tijd is dit in een stroomversnelling terecht gekomen. De aarde verschuift van de 3de dimensie van dualiteit naar de 5de dimensie van eenheidsbewustzijn. Deze frequentieverschuiving doet uiteraard ook wat met ons, want ook onze persoonlijke trilling wordt verhoogd. Lage en hoge trillingen worden steeds zichtbaarder en voelbaarder en lopen door elkaar heen.

De onrust die hierdoor is ontstaan, is nu duidelijk te zien in de wereld.

Het kan voelen alsof de je de verbinding met jezelf een beetje kwijt bent geraakt

Door alles wat zich op dit moment afspeelt in de wereld, is het een grote uitdaging om in je eigen kracht te komen of te blijven. Nu de aarde naar de 5de dimensie verschuift, verandert het karakter van de levenslessen. Niet langer zal dualiteit centraal staan, maar harmonie. Dit betekent dat we oude patronen, oude denkwijzen, oude gewoontes en oude pijnen die niet meer passen mogen loslaten. We zijn ons vaak niet bewust welke oude dingen we vasthouden. Door de frequentieverhoging komen die nu als het ware aan het licht. Ze worden zichtbaar of voelbaar. Het is als schoenen die te klein zijn doordat je voeten groter zijn geworden. Het zit niet meer lekker.

Dit ervaren we als ongemak, zowel lichamelijk, emotioneel, psychisch als spiritueel. Je voelt je misschien angstig, moe of futloos of je weet niet meer goed wat je wilt of wie je bent. Het kan voelen alsof de je de verbinding met jezelf een beetje kwijt bent geraakt.

Een hogere trilling van liefde, acceptatie en harmonie, nodigt je uit je bewustzijn te verhogen, zodat je beter kan voelen wie je werkelijk van binnen bent. Met een hoge trilling kan je veel makkelijker contact maken met je hart. Vanuit die verbinding is het weer makkelijker om alles van jou toe te kunnen laten en er te laten zijn. Ook oude pijnen en ook de reden waarom je vasthoudt aan oude patronen. Want als je met je liefdevolle aandacht naar binnen keert, verzachten de dingen vanzelf. Vanuit je hart kan je voelen wat écht belangrijk voor je is en kan je jouw kwaliteiten en unieke talenten herkennen en tot uitdrukking brengen. Dat geeft je vreugde en innerlijke kracht en dat willen we volgens mij allemaal. 

Van 7 naar 15 hoofdchakra’s

Ons chakrasysteem is hierin belangrijk, want dit systeem regelt onze energiehuishouding. Omdat wij als mens uitgedaagd worden om onze trilling te verhogen naar de 5de dimensie, vraagt ons chakrasysteem ook om in trilling verhoogd te worden. Het breidt zich uit van 7 naar 15 hoofdchakra’s. De 8 ‘nieuwe’ chakra’s zijn helemaal afgestemd op de Nieuwe Aarde. Ze helpen je bijvoorbeeld om weer contact te maken met de natuurwijsheid en om je beter af te stemmen op jouw zielswensen en jouw spirituele helpers. De 7 ‘oude’ chakra’s hebben een krachtigere functie gekregen, afgestemd op de hogere trilling van de 5e dimensie. Hieronder staat een overzicht van de 15 chakra’s en hun functie. De chakra’s met een * zijn de nieuwe chakra’s.

15 Zielester chakra* Hoogste licht

14 Hoger kruin chakra* Transformatie

13 Kruin chakra Zielenliefde

12 Spinula chakra* Transparantie

11 Derde oog chakra Intuitie

10 Doorstroom chakra* Afstemmen

9 Keel chakra Expressie

8 Hoger hart chakra* Compassie

7 Hart chakra Onvoorwaardelijke liefde

6 Middenrif chakra* Overgave

5 Zonnevlecht Waardigheid

4 Sacraal chakra Koesteren

3 Basischakra Vertrouwen

2 Voetchakra’s* Manifesteren

1 Aardester chakra* Oerkracht

De chakra-activatie die ik geef is een ondersteuning om je bewust te worden van je eigen chakrasysteem. Tijdens deze activatie worden alle 15 chakra’s geactiveerd en geheeld. 

Je ontvangt hierbij een mp3-opname en affirmaties die je helpen deze activatie verder te integreren.


Nadat je deze bijeenkomst hebt bijgewoond is het makkelijker om je af te stemmen op de hogere frequenties en je eigen kern te voelen. Je kan daardoor alles intenser en bewuster gaan ervaren en dichter bij jezelf blijven. Het wordt voor jou vanzelfsprekender om te leven vanuit je hart.

Sommige mensen vinden het prettig om aanvullend op de chakra-activatie persoonlijke ondersteuning te krijgen. Dit bied ik aan in de vorm van online sessies en wandelsessies.


De chakra-activatie vindt buiten plaats in de prachtige steencirkel van de Schaapshoeve.

Over Astrid Janssen

Hoi, mijn naam is Astrid Janssen. Ik geniet van mijn mooie dochter, van creatief bezig zijn, de natuur, samenzijn met anderen en al het andere moois wat het leven te bieden heeft. Toen ik jaren geleden in aanraking kwam met energetisch werk is mijn passie ontstaan. Het is voor mij een manier van leven geworden om iedere keer weer opnieuw het aardse te verbinden met het spirituele en daardoor mijn bewustzijn te vergroten. Ik heb geleerd om iedere keer weer terug te keren naar mijn hart, terug naar mijn liefde, levensvreugde en innerlijke kracht.

Sinds een jaar ben ik een trotse mede-eigenaar van Hart van Licht, waarin ik mijn passie helemaal tot uitdrukking kan brengen op verschillende manieren. Eén manier is het werken met de chakra’s. Chakra’s zijn al lange tijd mijn ding. Hun verschillende frequenties, kleuren en kwaliteiten zijn voor mij super inspirerend. Het is een ontzettend mooi instrument wat ingezet kan worden om je bewust te worden waar je energie wel en niet stroomt. Door actief en op een zachte manier chakra’s te activeren, te zuiveren en te balanceren kun je makkelijker vanuit je kern leven.

Ik ben dan ook erg dankbaar als ik dit kan en mag delen met anderen, zodat leven vanuit je hart steeds vanzelfsprekender gaat worden.

Meer informatie over mij en mijn werk vind je op www.HartVanLicht.nl.