Welkom

Van harte welkom op de Schaapshoeve

De Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn in Langenboom. Gelegen midden in de landerijen van het prachtige Oost-Brabantse landschap, vind je bij de Schaapshoeve ontmoeting, rust en inspiratie. Behalve verschillende fijne ruimten in de boerderij, vind je een klassiek labyrint, een steencirkel en een levensboom in de tuinen.

Wees welkom om onze website te onderzoeken en te ontdekken. Je krijgt zo een eerste indruk van ons centrum en wat je er zoal kunt vinden. Het allerliefst laten we je de Schaapshoeve écht zien en voelen. Maak een afspraak en kom een kop thee drinken. We maken graag kennis met je en geven je graag een rondleiding.

We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,
De Schaapshoeve
Jack Peters & Carin Wennink


Korte rondleiding in woorden

 • Deelnemen aan activiteiten
  Alle activiteiten die op de Schaapshoeve georganiseerd worden, staan in het teken van ontwikkeling en welzijn. Je vindt in ons overzicht een breed aanbod van activiteiten: workshops, lezingen, concerten, cursussen. Er zit ongetwijfeld iets tussen wat aansluit bij jouw wensen en verlangens of wat jou nieuwsgierig maakt iets nieuws te gaan ontdekken.

   
 • Activiteiten aanbieden
  De Schaapshoeve is een rustig gelegen centrum waar je midden in de natuur een mooie sfeer treft voor je activiteit. Er zijn verschillende ruimten die kunnen passen bij jouw activiteit: de Kring in de Deel is een unieke plek om samen te komen, er zijn coach- en behandelkamers, je kunt gebruik maken van de keuken, het labyrint, de steencirkel of de levensboom. Als je dat wenst, denken we met je mee om deelnemers voor je activiteit te vinden.
  Onder het menu 'Ruimten Huren' vind je foto's en informatie over de beschikbare ruimten. Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

   
 • Ruimten huren
  Ook organisaties ondersteunen we vanuit de Schaapshoeve graag in hun processen rondom groei en welzijn. Er zijn verschillende ruimten die kunnen passen bij je bijeenkomst: de Kring in de Deel is een unieke plek om samen te komen, er zijn coach- en behandelkamers, je kunt gebruik maken van de keuken, het labyrint, de steencirkel of de levensboom.
  Naast de ruimten die voor je beschikbaar zijn, maken we graag een compleet aanbod. Jouw hei-sessie in combinatie met een tai chi of qigong oefening om te aarden en even los te komen van alles, een nieuw plan bekijken vanuit de creativiteit van het labyrint of een vergadering afgewisseld met een (stilte-) wandeling in het nabijgelegen bos.
  Bekijk de foto's van de Schaapshoeve onder het menu 'Ruimten Huren' voor een eerste indruk. Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

   
 • Je gastheer en gastvrouw
  Jack Peters is tai chi docent en klankmeester. Carin Wennink noemt haar werk 'drempelhoeden' en werkt graag met het labyrint. Jack en Carin stellen zichzelf aan je voor op de pagina Even voorstellen.

  Kom zeker langs voor een persoonlijke ontmoeting.

  Dan drinken we samen een kop thee en laten we je ons centrum zien.

Korte rondleiding in beeld