Yoga op de Schaapshoeve

Praktische informatie
 • Wanneer: start donderdagavond 14 september 2023
  zie verder de agenda
 • Tijd: van 19.30 tot 20.45 uur
  Je bent welkom vanaf 19:15 uur
 • Bijdrage:
  – vijf lessenkaart €75, deze is zes weken geldig
  – tien lessenkaart €140, deze is 12 weken geldig
  Geldigheid: schoolvakanties en feestdagen niet meegerekend
 • Goed om te weten:
  – trek makkelijk zittende kleding aan
  – neem een kussentje en matrasje mee
  – neem een flesje water mee
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan bij Sandra via yogaopdeschaapshoeve@kpnmail.nl

Yoga op de Schaapshoeve

Wie aan yoga denkt, denkt vaak aan moeilijke houdingen waarbij men zich in allerlei bochten moet wringen om het doel te bereiken. Laat staan nog over het zweverige aspect?!; wat nog steeds vele vragen oproept.

Laten we zeggen dat yoga op de Schaaphoeve heel anders benaderd wordt. In de warme en sfeervolle ruimte, gelegen in een bosrijke omgeving, gaan we op zoek naar de balans tussen lichaam, geest en natuur. Met afwisseling in yogahoudingen, mindfulness-oefeningen, klankschalen en meer…, gaat de ontdekkingstocht beginnen. Iedere les is weer anders zodat je kunt kijken, voelen, ervaren en groeien. De les wordt afgesloten met een lekker kopje thee.

Wil je ook graag meer in balans komen en blijven? Dan ontmoet ik je graag op de Schaapshoeve!

Warme groet,
Sandra van der Heijden

20120521 12-19-31sq_resize

Even voorstellen

Mijn naam is Sandra van der Heijden. Aan het eind van de jaren 90 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Door een keerpunt in mijn leven zocht ik naar rust in mijn hoofd. Mindfulness was nog onbekend en ik besloot mij aan te melden voor een yogales. Wat onwennig en sceptisch betrad ik de yogamat. Die ervaring raakte mij diep en heeft mij niet meer losgelaten. Sindsdien loopt yoga als een rode draad door mijn leven. Nu vele jaren later ben ik mij gaan scholen en verdiepen in diverse vormen van bewust lichaamswerk, o.a. ademtechnieken, Mindfulness, meditatie, Yin Yoga en meer. Vanuit een holistische visie ben ik dit gaan combineren. Door lichaam, geest en natuur samen te brengen zodat we zowel met onszelf als daarbuiten in balans kunnen komen.