Praktische informatie

Kwaliteiten van de Schaapshoeve

 • Stilte en rust:
  De landelijke ligging garandeert stilte en rust. Je kunt je zonder afleiding wijden aan je activiteiten. Een wandeling in het labyrint, de steencirkel of de nabijgelegen de bossen levert een verfrissend pauzemoment voor je cliënten of gasten. En jezelf, natuurlijk!
 • Ondersteuning:
  Faciliteiten en diensten in de vorm van een volledig uitgeruste keuken, het verzorgen van cateringswensen, presentatie-apparatuur, een voorzitterservice en/of notulistenservice, het verhuren van massagetafels, de aanwezigheid van een gastheer of –vrouw. Waar je op mis grijpt, regelen we op verzoek graag voor je.
 • Verdiepingsmogelijkheden:
  Je kunt je bijeenkomst combineren met tai chi of qigong, een meditatie, een labyrint wandeling, bezoek aan de steencirkel. Een moment om even helemaal los te komen van de activiteit en daarna weer met frisse blik verder te gaan.

Goed om te weten

 • De Schaapshoeve biedt geen overnachtingsmogelijkheden. Deze zijn uiteraard in de omgeving middels B&B’s beschikbaar.
 • Over de groepsgrootte
  De intieme sfeer van de Schaapshoeve biedt ruimte aan 15 personen.

Over de agenda op deze website

Op onze agenda vind je verschillende activiteiten die op de Schaapshoeve plaatsvinden. Dat zijn activiteiten waarvoor bezoekers van onze website zich kunnen aanmelden via onze workshopleiders of via onszelf. Er zijn echter ook activiteiten die niet op onze websiteagenda vermeld worden. De Schaapshoeve is dan gereserveerd voor bepaalde groepsactiviteiten die niet via ons openbaar aangeboden worden.

Dat betekent voor jou dat een lege dag in de agenda niet meteen inhoudt dat de Schaapshoeve dan ook te huur is. Neem contact met ons op om te overleggen welke data beschikbaar zijn voor jouw activiteit. We kijken graag met je mee.