Duo-klankbehandeling door Léon en Jack

Praktische informatie
 • Wanneer: zaterdag 6 april  2024 (VOL)
 • Wanner: zaterdag 18 mei 2024
 • Tijd: tussen 09.30 utot 17.30u
  De tijd voor jullie persoonlijke afspraak gaat in overleg
 • Bijdrage: €140,- (bij voorkeur contact op de dag zelf)
  voor een sessie van anderhalf uur voor twee personen; hiervan is ongeveer 15 min voor en 15 minuten na de klanksessie bestemd voor inleiding, stemmen van de tafels op jullie frequentie en uitleiden
 • Praktisch:
  Draag makkelijk zittende kleding
  Tijdens de klankervaring houd je je kleding aan
  Neem een handdoekje mee om over het hoofdkussen te leggen
 • Locatie: De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 13, Langenboom
 • Aanmelden en informatie:
  Je kunt je rechtstreeks aanmelden bij Jack (jack@centerself.nl) of Léon (leon@leonvanrijswijk.nl)

Samen klank ervaren

Ervaar samen wat klank met je doet. Deze unieke ervaring met twee op elkaar afgestemde klanktafels biedt jou de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer je in  en met klank te verbinden met je klankpartner. Tegelijkertijd kom je thuis in jezelf en je relatie met de ander. 

De klanktafels

De klanktafels zijn gemaakt door Jo Jansen, de inmiddels overleden oprichter van het Boventoon Ensemble Diapasson. Het zijn dus “zuster-klanktafels” en de enige twee exemplaren.

De klanktafels zijn met precisie gestemd zodat je in een ontspannen sfeer de mogelijkheid krijgt volledig je eigen lichaam te voelen en je eigen toon waar te nemen. Door resonantie en klank maak je verbinding met je klank-partner. De resonantie van de klanktafel werkt diep door in elke cel. Tijdens de sessie wordt tevens gebruik gemaakt van Tibetaanse en kristallen klankschalen en de gong.

Voor wie?

Kom samen klank ervaren met je partner, je kind, je ouder, een vriend of vriendin. Jij bepaalt met wie jij in een intens klankrijke verbinding wilt zijn. De klankervaring geeft enerzijds balans in jullie relatie door dat de toon van beide klankpartners wordt geraakt. Van de andere kant is het ook een manier om eventuele blokkades in de relatie los te weken zodat er weer doorstroming kan plaats vinden en de relatie verder kan opbloeien. 

Recensie

“Nóg altijd onder de indruk van de duo klankbehandeling, de zuiverste vorm ontspanning voor lichaam en geest. Terwijl liefdevol en in afstemming de 22 monotone snaren bij ieder werden geraakt voelde wij de trillingen diep in ons lichaam. Zo bijzonder om daadwerkelijk te voelen dat onze energie weer ging stromen en de energie te voelen van mijn vriendin. De belemmeringen die wij in onze relatie ervaarden werden  langzaam mee gevoerd door de klank en resonantie. Geweldig om de toon van je zelf en je partner weer te voelen. Een openbaring. Een aanrader als je weer in verbinding wil zijn met je partner, je kind of een vriend(in)”.

Je gastheren:  Léon van Rijswijk & Jack Peters

Léon van Rijswijk
– www.LeonVanRijswijk.nl
– bel: 06 48 47 14 37

Jack Peters
– http://www.centerself.nl/index.php/klanksessies
– bel: 06 12 96 12 78