Christel Vermeulen: Tocar ontspanningspraktijk

Wist je dat “Tocar” aanraking betekent in de Spaanse taal?
 
Aanraking is een universele taal, die in de hele wereld begrepen wordt.  Ieder mens heeft zo nu en dan een goede boost nodig voor het lichaam. Zeker in de drukte van alle dag. Tocar biedt een gevarieerd aanbod massages aan. Voor ontspanning, probleem oplossing of verlichting, of wanneer het lichaam geblokkeerd raakt door stress of langdurige (in)spanning. Er wordt gebruik gemaakt van massagevormen als Tuina, Shiatsu, Ayurveda, Hotstone, triggerpoint en Lomi Lomi.
 
Christel, afgestudeerd in Social Work en masseuse bij Tocar is gespecialiseerd in het wegnemen van spanning en stress in het lichaam. Door een combinatie van verschillende massage technieken en het geven van een behandeling op een persoonlijk niveau, voelen mensen zich al snel verlicht.
Christel:
“Ik ben  voorheen ooit begonnen met sportmassage gericht op paarden. Achteraf ben ik daar heel blij mee want een meer eerlijke feedback kun je niet krijgen. Je moet alles op gevoel doen omdat je niet kunt vragen natuurlijk waar de klachten zitten. En wanneer het pijn doet, geven ze dat niet echt subtiel aan maar moet je uit kijken voor een een eventueel rond zwaaiend been. Ik heb daar onwijs veel van geleerd. Later toen ik de klassieke ontspanning voor mensen ging leren, kwam er veel in terug.
 
Het allerbelangrijkste wat ik geleerd heb, en wat ik ook veel terug krijg van mijn klanten is dat ik op gevoel masseer. Op die manier leg je echt een connectie met iemand en voel je wat er écht speelt. Op die manier kun je iemand veel beter helpen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk, om met (edel) stenen te werken en zeker in combinatie met etherische olieën. Dat maakt de energiestroming nog intenser. 
 
Ik zou Tocar omschrijven als een praktijk waar iedereen welkom is, en er voor iedereen een juiste behandeling mogelijk is.  Je voelt je er thuis, klachten verdwijnen naar de achtergrond, en je gaat met een heerlijk ontspannen gevoel weg. Je wordt er deskundig en persoonlijk geholpen.”
 
Kom een keer langs, en ervaar het!

TIP: Tocar’s Lazy Sunday

Dit is speciaal voor de zondagen, je krijgt 5 euro korting op een behandeling naar keuze van 1 uur. Deze behandelingen zijn te vinden op mijn website.

Liefs Christel
 
Ontspanningspraktijk Tocar
email: tocar.ontspanningspraktijk@gmail.com
tel. 06 46552421
 
 

Openingstijden:

  • Je kunt rechtstreeks via mijn website een afspraak op de Schaapshoeve boeken:
    Vrijdag: 15:00 – 21:00 & zondag: 09:00 – 15:00
  • Wil je een andere tijd? Neem gerust contact met me op.