Carin Wennink - Cawen & Labyrinspiratie coaching

Drempelhoeden

Ik omschrijf mijn werk graag als ‘drempelhoeden‘. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. De drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat.

Zowel in mijn coachingspraktijk als in mijn werk met het labyrint zal ik de functie van drempelhoedster graag voor je uitvoeren. In alles wat ik doe, houd ik graag kernwoorden als eenvoud, balans en verbinding als uitgangspunt. Met je voeten stevig op de Aarde, verbinden met de hemel. 

 

 • Cawen
  voor innerlijke reisbegeleiding

  Ik geloof dat de diepste kracht van elk mens ligt in de combinatie van twee grote kwaliteiten: innerlijke wijsheid en doelgerichte actie. Bewust worden van deze twee krachten in jezelf en weten wanneer het één of juist het ander jou je juiste weg wijst. Als je de vraag kunt stellen, draag je het antwoord al in je. Innerlijke reisbegeleiding. Je bent bij mij van harte welkom voor individuele begeleiding, online training en velddagen.
 • Labyrinspiratie
  waar je in het labyrint je inspiratie vindt

  Het labyrint werkt! Het kan een spiegel zijn, troost bieden, inzicht aanreiken, vreugde brengen. Het labyrint biedt je een veilige ruimte waar je gedachten kunnen verstillen en je gevoel gehoord kan worden; een plek waar hart en hoofd kunnen verbinden. Een weg naar binnen, naar je innerlijk, naar je hart. Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt tegen een nieuw licht te houden. Je (her-) ontdekt je innerlijke wijsheid en neemt dat mee naar buiten. 
 • Awen
  een vonk van inspiratie

  Awen staat voor inspiratie en dat vind ik in de natuur en het universum. De fotocamera helpt me om in verbinding te blijven kijken naar wat er voor me ligt. Een nieuwe invalshoek, een mooie lichtval, een verrassend detail of juist het grote plaatje. Vind hier elke maand een nieuwe spreuk en een foto, neus door mijn blog spinsels of meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind je enkele vaste rubriekjes vol inspiratie uit het dagelijkse leven en de natuur. Je kunt je daarvoor hier aanmelden

Ik heb een open blik, breng je graag naar de kern. Ik bied een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, inspireer met humor en een sprankel. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,
Carin Wennink

bel 06 11 58 72 04
mail welkom@cawen.nl
kijk www.CarinWennink.nl

 

PS
Zin om vast een beetje verder kennis te maken?
Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief Cawen inspireert met inspiratie uit het dagelijks leven, natuurlijk iets natuurlijks en het overzicht van de komende activiteiten.