Carin Wennink - Cawen & Labyrinspiratie

Drempelhoeden

Ik omschrijf mijn werk graag als ‘drempelhoeden‘. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. De drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat.

Zowel in mijn coachingspraktijk als in mijn werk met het labyrint zal ik de functie van drempelhoedster graag voor je uitvoeren. In alles wat ik doe, houd ik graag kernwoorden als eenvoud, balans en verbinding als uitgangspunt. Met je voeten stevig op de Aarde, verbinden met de hemel. Geïnspireerd door het dagelijks leven, de natuur en de kosmos.

 

 • Cawen
  intuïtieve coaching & natuurtrainingen

  Soms zie je zelf even niet meer hoeveel kracht en vreugde je van nature hebt. Laat je dan helpen je dit weer te herinneren. Zie de schoonheid van de aarde en de hemel weer, en van wat er vanuit je eigen hart en ziel te ontdekken valt. Ga het proces aan om iets dat je hindert of blokkeert los te laten, over de drempel te gaan en met nieuwe inzichten je volgende stap vorm te geven.
 • Labyrinspiratie
  waar je in het labyrint je inspiratie vindt

  Het labyrint werkt! Het kan een spiegel zijn, troost bieden, inzicht aanreiken, vreugde brengen. Het labyrint biedt je een veilige ruimte waar je gedachten kunnen verstillen en je gevoel gehoord kan worden; een plek waar hart en hoofd kunnen verbinden. Een weg naar binnen, naar je innerlijk, naar je hart. Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt tegen een nieuw licht te houden. Je (her-) ontdekt je innerlijke wijsheid en neemt dat mee naar buiten. 
 • Awen
  een vonk van inspiratie

   

  Awen staat voor inspiratie en dat vind ik in de natuur en het universum. Als verhalenweefster breng ik de inspiratie graag naar je toe in woord & beeld. Vind hier elke maand een nieuwe spreuk en een foto, neus door mijn blog spinsels of meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind je enkele vaste rubriekjes vol inspiratie uit het dagelijkse leven en de natuur. Je kunt je daarvoor hier aanmelden
 • Cawen inspireert
  nieuwsbrief

  Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind je enkele vaste rubriekjes vol inspiratie uit het dagelijkse leven en de natuur. Je kunt je daarvoor hier aanmelden

Ik heb een open blik, breng je graag naar de kern. Ik bied een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, inspireer met humor en een sprankel. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,
Carin Wennink

bel 06 11 58 72 04
mail welkom@cawen.nl
kijk www.CarinWennink.nl