Carin Wennink - Cawen & Labyrinspiratie

Drempelhoeden

Ik omschrijf mijn werk graag als ‘drempelhoeden‘. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en de stap zet naar iets nieuws. De drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat.

Ik werk graag met de wijsheid van de natuur en de kracht van het labyrint om de functie van drempelhoedster voor je uit te voeren. In alles wat ik doe, zijn kernwoorden als eenvoud, balans en verbinding mijn uitgangspunt. Met je voeten stevig op de Aarde, verbinden met de hemel. Geïnspireerd door het dagelijks leven, de natuur en de kosmos.

www.Cawen.nl
van nature met vreugde en kracht

www.Labyrinspiratie.nl
waar je in het labyrint je inspiratie vindt

www.Awen.nl
een vonk van inspiratie

Verbeter de kwaliteit van je leven door los te laten wat niet meer dienend is: automatisch gedrag, saboterende patronen, belemmerende angsten, verlammend verdriet. Laat toe wat je leven ondersteunt: vreugde, kracht, wijsheid, liefde. Ga het proces aan om iets dat je hindert of blokkeert achter je te laten, over de drempel te stappen en vervolgens met kracht en vreugde je nieuwe pad vorm te geven. Laat je ondersteunen door de drempelhoedster, met natuurlabyrint en frequentie.

Ik bied persoonlijke begeleiding in verschillende vormen: in traditionele setting, wandelcoaching en natuurcoaching, met het labyrint of met een energetische invalshoek. Er zijn (buiten-) workshops om met anderen te ervaren en er zijn trainingen die je digitaal kunt doen, van thuis uit en in je eigen tempo. Met natuurlabyrint en frequentie als je leermeesters en inspiratiebronnen.

Neem een kijkje in de winkel, met proefmodules, werkboeken, producten, gratis downloads en hartelijke tips. Bij Awen inspiratie vind je een schatkist vol inspirerende berichtjes en artikelen. Fijn om eens rustig met een kop thee in je hand doorheen te snuffelen. 

Cawen inspireert
nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind je enkele vaste rubriekjes vol inspiratie uit het dagelijkse leven en de natuur. Je kunt je daarvoor hier aanmelden

Je vindt bij mij een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, waar alle ruimte is om te zijn wie je bent. Ik bied je een open blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor en een sprankel. Met mijn handen en voeten op de aarde, met mijn hart en ziel open voor de spirituele kant van het leven.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,
Carin Wennink

bel 06 11 58 72 04
mail welkom@cawen.nl
kijk www.CarinWennink.nl