Anda van Steinvoorn - de Veranda voor begeleiding en bezinning

De Veranda voor bezinning en begeleiding biedt mensen, individueel of in groepen, een plek om na te denken over hun leven. Meestal is er een aanleiding om op de Veranda plaats te nemen, bijvoorbeeld een (beginnende) burnout, depressieve gevoelens, een opeenstapeling van vervelende gebeurtenissen of niet gelukkig zijn in je werk.

Essentiele vragen zijn:

  • Wie ben jij?
  • Wat maakt dat je doet wat je doet?
  • Waar droom je van?
  • Wat belemmert je om te doen wat goed voor je is en wat stimuleert je?

De Veranda biedt ruimte om je patronen, oordelen en overtuigingen te onderzoeken en te onderscheiden wat helpend is en wat juist een belemmerend effect op je heeft. Zo wordt duidelijk hoe je jouw weg in het leven kunt vervolgen als je de Veranda weer verlaat. 

Anda van Steinvoorn

In haar werk op de Veranda gaat Anda er vanuit dat ieder mens in staat is om zijn of haar eigen leven vorm te geven op een manier die past bij de persoonlijkheid van die mens. Zij ondersteunt de mensen die de Veranda bezoeken in het zoeken van hun eigen antwoorden en oplossingen bij de vragen waarmee zij komen. Niets staat van tevoren vast, alles is mogelijk.

Autonomie en authenticiteit zijn in het leven en werk van Anda centrale begrippen. Al heel jong leerde zij in een gereformeerde omgeving dat ze zich aan moest passen. Tot zij door een ingrijpende gebeurtenis ontdekte dat er iets in het gereformeerde geloof niet klopte. Ze heeft zich stap voor stap bevrijd van knellende patronen en hardnekkige oordelen en overtuigingen door therapieën en opleidingen te gaan volgen. Zo verliep haar loopbaan van verpleegkundige via docent recht en ethiek naar trainer en coach. Sinds 2010 heeft zij haar eigen bedrijf: de Veranda.

Woorden die het werk van Anda kenmerken zijn: liefdevol confronterend, met respect en compassie.

Voor meer informatie: www.deVeranda.eu