Waartoe zijn wij op aarde?

Praktische informatie
 • Wanneer & Tijd:
  – zondagmiddag 7 februari 2021 om 14:00 uur
  – vrijdagavond 26 februari 2021 om 20:00 uur
  Inloop vanaf half uur voor aanvang
 • Bijdrage: €20,-
 • Informatie:
  Meer informatie over Martine Vonk en haar werk vind je op www.martine-vonk.nl
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Martine via https://www.martine-vonk.nl/formulier.php.
 • Gratis horoscoop!
  Martine biedt je een gratis horoscoop aan. Meld je aan voor 28 januari / 15 februari en vermeld bij je opgave je geboortedatum, -tijd en -plaats.

Waartoe zijn wij op aarde?

een interactieve lezing over evolutionaire astrologie

over evolutionaire astrologie

Deze vorm van astrologie biedt een betekenisvol kader om antwoord te krijgen op de zin van het leven.  De mens wordt gezien als een Ziel die zich vele malen met een  persoonlijkheid verbindt om ervaringen te beleven en te doorgronden.

De bedoeling van de Ziel is om  uiteindelijk terug te keren naar de oorsprong, de kosmische Eenheid,  van waaruit zij is voortgekomen.  In deze bijeenkomst wordt een inkijk gegeven in hoe de horoscoop een instrument kan zijn voor ieders persoonlijke reis op aarde en wat die bijdraagt aan het geheel.

Uw vragen en reacties worden van harte gestimuleerd en gewaardeerd!

Over Martine Vonk

Martine ontwikkelde zich, naast haar werk in onderwijs en vormingswerk,  autodidactisch via psychologische en spirituele naar evolutionaire astrologie.

Het is voor haar een middel om  mensen te inspireren tot verdieping en inzicht  in hun eigen processen. Daarnaast maakt zij graag gebruik van beeldtaal, in de vorm van helend tekenen en zielcollages, om dit te ondersteunen.