Liederen en Klankschalen Concert

Praktische informatie
 • Wanneer: zaterdagavond 20 maart 2021
 • Tijd: van 20:00 tot ongeveer 21:30 uur
  Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 • Bijdrage: €20,-
 • Informatie:
  Meer informatie over Paul Vens en zijn werk vind je op www.PaulVens.nl.
 • Aanmelden:
  Verplichte opgave en betaling vooraf voor 12 november.
  Aanmelden kan bij Jack Peters via aanmelden@deschaapshoeve.nl.

Liederen en Klankschalen Concert

Op 14 november geven Paul, Ainyahita en Sofie een concert in de Schaapshoeve te Langenboom.

De liederen die Paul schrijft zijn o.a. geïnspireerd door beleving van vooral, natuur. Zijn bezielde muziek creëert een speciale sfeer, een ruimtelijkheid, waarin stilte een plaats heeft.

Tibetaanse klankschalen zijn een vast onderdeel geworden van zijn concerten. Deze Schalen zijn in staat een verfijnde trilling uit te stralen door een waaier van boventonen.

De lang doorklinkende trillingen hebben een bijzonder aangenaam en ontspannend effect op de luisteraar. Het belooft een warmhartig, intiem en sfeervol concert te worden.

Tijdens het Concert spelen Paul, Ainyahita en Sofie natuurlijk nieuwe liederen van de juist verschenen nieuwe Nederlandstalige CD: “De Kastanjeboom Liederen” Op de website van Paul, www.paulvens.nl kan je lezen over zijn werk, je kunt zijn schilderijen bekijken, en zijn muziek bestellen/beluisteren.

Over Paul Vens

Paul maakt schilderijen, schrijft boeken en maakt radioprogramma’s voor een Amerikaans en een Belgisch radiostation. Verder schreef hij fraaie verhalen over zijn verbinding met de natuur in het boekje “Kleine dieren in de Grote wereld”.

Op de website van Paul kan je lezen over zijn werk, je kunt zijn schilderijen bekijken, en zijn muziek beluisteren en bestellen.
www.paulvens.com