432Hz concert 'Hoger Bewustzijn Klanken'

Praktische informatie
 • Wanneer: zaterdagavond 12 november 2022 
 • Tijd: van 20:00 tot ongeveer 21:30 uur
  Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 • Bijdrage: €25,-
 • Zelf meenemen:
  meditatiekussen of ligmatras met deken; dikke sokken, of dat wat je prettig vindt om warm en comfortabel te genieten van het concert
 • Informatie:
  Meer informatie over Jack Peters en zijn klankwerk vind je op www.CenterSelf.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Jack via aanmelden@deschaapshoeve.nl.

432Hz concert

In dit heerlijke klankconcert word je meegenomen in de wereld van zuivere resonantie, de wereld van klank in de stemming van A = 432Hz.

Alle instrumenten, zoals o.a. de gong, tibetaanse klankschalen, native american flute, zijn gekozen of gestemd op de A=432Hz resonantie. Dit is de stemming die hoort bij de natuurlijke frequentie van de kosmos, van de aarde, van het hart.

Een avond om te genieten, te ontspannen, om op te laden.

Over Jack Peters

Jack Peters is je klankmeester op deze klankreis. Hij speelt zijn hele leven al op diverse muziekinstrumenten. De gitaar en piano zijn zijn oudste ‘maatjes’. De laatste jaren heeft Jack zich toegelegd op het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Dit is de natuurlijke stemming van de aarde en het hart. De instrumenten waar Jack nu veel mee werkt, zijn Navite American flutes, Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs en stemvorken. Allemaal in 432Hz dus!

Je kunt bij Jack terecht voor klanksessies, klankconcerten en klankcreatie workshops.

Meer informatie over Jack en zijn werk als klankmeester kun je vinden op zijn website http://www.centerself.nl/. Kijk bij onderdeel ‘klankbeleving’.