432Hz concert 'Creatie Tonen'

Praktische informatie
 • Wanneer: zaterdagavond 9 januari 2021
 • Tijd: van 20:00 tot ongeveer 21:30 uur
  Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 • Bijdrage: €20,-
 • Zelf meenemen:
  meditatiekussen of ligmatras met deken; dikke sokken, of dat wat je prettig vindt om warm en comfortabel te genieten van het concert
 • Informatie:
  Meer informatie over Jack Peters en zijn klankwerk vind je op www.CenterSelf.nl.
 • Aanmelden:
  Aanmelden kan rechtstreeks bij Jack via aanmelden@deschaapshoeve.nl.

432Hz concert Creatie Tonen

De Creatie-Tonen, ook wel ‘Scheppings-tonen’, zijn de drie klanken die aan de oorsprong staan van het ontstaan van de kosmos. Je komt dan ook wel eens de mooie term ‘Bron Klankvelden’ tegen. De klanken zijn afkomstig uit de heilige geometrie en zijn verbonden aan de geometrische basisvormen met hun eigen frequentie en dus klank.

Met dit in mijn hart ben ik klankschalen en klankinstrumenten gaan zoeken, en heb ze gevonden, zodat jij deze bronklanken kunt ervaren en voelen. En dat ga je doen, op deze mooie klank-avond.

Over Jack Peters

Jack Peters is je klankmeester op deze klankreis. Hij speelt zijn hele leven al op diverse muziekinstrumenten. De gitaar en piano zijn zijn oudste ‘maatjes’. De laatste jaren heeft Jack zich toegelegd op het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Dit is de natuurlijke stemming van de aarde en het hart. De instrumenten waar Jack nu veel mee werkt, zijn Navite American flutes, Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs en stemvorken. Allemaal in 432Hz dus!

Je kunt bij Jack terecht voor klanksessies, klankconcerten en klankcreatie workshops.

Meer informatie over Jack en zijn werk als klankmeester kun je vinden op zijn website http://www.centerself.nl/. Kijk bij onderdeel ‘klankbeleving’.