Reisadvies & Parkeren

Ligging

Op zo’n 15 kilometer ten zuidwesten van Nijmegen, aan de noordrand van natuurpark de Peel, vind je de Schaapshoeve in Langenboom. De hoeve is gelegen in het mooie en rustieke Noordbrabantse landschap, waar de boederijen zich verscholen houden tussen de weilanden en de bossen. De landerijen van de Schaapshoeve grenzen aan het bos enerzijds en kijken anderzijds uit over weidelandschap. De rust en stilte is hier bijna tastbaar.

Langenboom (2 km) en de nabije plaatsen Zeeland (5 km), Mill (6 km), Grave (8 km) en Uden (11 km) bieden diverse mogelijkheden voor een heerlijk diner of een prima overnachting.

Met het openbaar vervoer

De Schaapshoeve ligt op een prachtige landelijke plek, twee kilometer buiten het Brabantse dorp Langenboom. Hoewel we reizen met het openbaar vervoer graag zouden stimuleren, is dat naar ons centrum erg lastig. Het dichtsbijzijnde grote treinstation is in Nijmegen, kleiner en iets dichterbij is het treinstation van Oss. Er gaan bussen naar Grave en -onregelmatig en alleen door de week – ook naar Langenboom. Daarna is het nog een fikse wandeling van een paar kilometer. Uiteraard zullen we ons best doen je aan carpoolmogelijkheden te helpen.

Aan de onverharde weg

De Schaapshoeve ligt aan de onverharde weg, midden in de Brabantse landerijen, buiten het dorp Langenboom. Dat is een prachtige plek, maar wel even opletten hoe je ons het beste bereiken kunt. Wij raden je aan voor je vertrek de routebeschrijving te bestuderen. 

Routebeschrijving & parkeren

Adresgegevens voor je navigatiesysteem:
Schaapsdijkweg 20 in Langenboom, postcode 5453 SE.

De Schaapshoeve ligt aan de onverharde weg. Je navigatiesysteem zou daar een melding van kunnen maken.

Meteen zodra je van de verharde weg af rijdt, kan je links de (gratis) parkeerplaats oprijden.

Je ziet twee boerderijen liggen. De Schaapshoeve is de linker boerderij.

 

Goede reis en tot ziens op De Schaapshoeve
Schaapsdijkweg 20 A
5453 SE Langenboom
Jack Peters: 06 12 96 12 78