Chakra's in balans


Wanneer: start donderdagavond 12 maart 2020
- 12 maart, 26 maart, 9 april, 7 mei, 28 mei, 4 juni en 18 juni

Tijd: van 19:00 tot 21:30 uur
Je bent welkom vanaf 19:00 uur
 
Bijdrage: introductieprijs van €222 i.p.v. €333

- inclusief thee en wat lekkers
- een informatiemapje
- meditaties op mp3 om thuis te luisteren
- een stenenset voor de chakra's

Informatie:
- maximaal 7 deelnemers

Aanmelden en meer informatie:
Stuur je aanmelding naar mail@allewijsheidopeenstokje.nl


Cursus Chakra's in balans

Ontdek wat de energie van chakra’s met jou doet en breng meer balans in je leven. 

Deze cursus helpt je bewuster te worden van je lichaam en je energielichaam. Je leert technieken om jouw persoonlijke (chakra)energie in balans te brengen. Hierdoor ontstaat er meer innerlijke rust en kom je dichter bij jezelf.


Aan bod komt o.a.

  • wat chakra’s zijn
  • chakra energie voelen
  • meditaties en visualisaties om met jouw energie te werken
  • lichaamsoefeningen
  • werken met stenen
  • de kracht van lichte aanraking
  • de werking van kleuren, en wat kleuren met je doen


Wat zijn chakra’s?

Chakra is een Sanskritwoord dat ‘wiel’ betekent. De chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Hiermee maak je een verbinding tussen je fysieke lichaam en je energielichaam. Deze wisselwerking van energie en lichaam bepaalt hoe wij ons in het leven gedragen en hoe wij met onszelf en andere mensen omgaan. Ieder chakra correspondeert met een bepaalde kleur en ieder chakra is weer verbonden met de lagen van de aura, de energielagen rondom jouw lichaam. Via de ruggengraat staan de 7 hoofdchakra’s met elkaar in verbinding. Deze liggen vanaf het staartbeen tot aan de kruin. De ruggengraat is op deze manier een kanaal waarlangs onze levensenergie beweegt. Vastgezette emoties, beperkende overtuigingen en negatieve gedachten kunnen de stroom van de energie blokkeren. Hierdoor ontstaan er lichamelijke en psychische klachten. 

Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen om met je chakra’s te werken, en kun je veel technieken eigen maken. In deze cursus leer je een aantal van deze technieken. 


Over Tanja en Astrid

Wij zijn Tanja en Astrid. Allebei geboren in het kleine dorp Wilbertoord. Al velen jaren hebben wij ervaring met energiewerk en bewustwording. Daarnaast hebben wij het boek Alle wijsheid op een stokje geschreven. Hierin hebben wij onze ervaringen op speelse wijze verwerkt in de verhalen. Wij geloven in innerlijke wijsheid en de kracht van je hart en willen dit graag uitdragen. 
 
Omdat de maatschappij veelal gericht is op presteren en uiterlijk vertoon, zijn de meeste mensen de weg naar hun hart kwijt geraakt. Veel gevoelige mensen gaan daardoor twijfelen aan zichzelf. Hun behoefte aan harmonie, eerlijkheid, verbinding, authenticiteit, aandacht, bezieling en liefde wordt te weinig weerspiegeld. Deze behoeften zijn eigenlijk innerlijke waarden die de energie van het hart uitdragen. Wij hebben zelf ervaren hoe het is om niet meer te kunnen luisteren naar je innerlijke stem. Hoe je onbewust meegenomen wordt door de maatschappij die mind-gericht is. Hierdoor word het erg lastig om vreugde te ervaren vanuit je hart, en te leven vanuit de natuurlijke stroom van het leven. Van binnen wisten we allebei dat het ook anders kon. We kozen de weg naar ons hart en volgden vele cursussen in energiewerk en bewustwording. Door dit hele proces konden wij veel beter voelen waar onze eigen behoeften en waarden liggen, waardoor het vertrouwen in onszelf enorm is gaan groeien. Nu weten we wat voor een enorme kracht er in gevoeligheid ligt!