Play your colours bewustzijnsspel

Wanneer: dinsdagmiddag 7 januari 2020
 
Tijd:
13:00 tot ongeveer 17:00 uur
Een half uur voor aanvang is de Schaapshoeve geopend

 
Bijdrage: €225,- exclusief btw

Inclusief koffie/thee, exclusief lunch

Informatie en aanmelden: 
Je kunt rechtstreeks terecht bij Wilga Zibel via www.Kleuren-Wijs.nl en contact@wilgazibel.nl 


PLAY YOUR COLOURS
- bewustzijnsspel -

 

(Klik op de afbeelding voor de flyer van het bewustzijnsspel)

Een kinderziel raakt me diep in mijn hart. Om kinderen te laten ervaren dat ze ertoe doen, heb ik het Kleuren-Wijs bewustzijnspad en het Play your colours bewustzijns spel ontwikkeld. In de vorm van begeleiding en tools krijgen kinderen een stevig fundament, zodat ze vanuit kracht, liefde en zelf-vertrouwen hun eigen leven leren opbouwen naast een ander. Vanuit de Wilga Zibel Foundation bieden we deze trajecten ook vrijwillig aan kansarmere doelgroepen. 

Zelf ben ik een ‘verdwaald’ kind. Ik voelde veel en begreep niets van ongelijkwaardigheid, (ver)oordeling, concurrentie, pest-gedrag en discriminatie. Ik had een diep verlangen om het leven te begrijpen. Jarenlang probeerde ik me aan te passen en ik wilde er graag bij horen. Hoe meer ik mijn best deed, hoe meer ik werd afgewezen. Hierdoor ontwikkelde ik als puber anorexia. Via de reguliere hulpverlening liep ik vast en ben zelf op onderzoek uitgegaan. Ik ontdekte hoe ik mijn (psychologische) kennis handen en voeten kon geven, zodat het toepasbaar werd en voor duurzame veranderingen zorgde. Ik leerde hoe je van een rups naar een vlinder kon transformeren en wil mijn ervaringsdeskundigheid met zoveel mogelijk kinderen delen. Het is mijn levensdoel, mijn missie en vooral de taal van mijn hart om hen tools mee te geven in het leven. Elke keer als ik kinderogen zie oplichten door het besef dat ook zij van waarde zijn, is er weer een verschil gemaakt. 

Waar ik zelf heel enthousiast over ben is dat we vanuit de Wilga Zibel foundation deze workshops ook vrijwillig aanbieden aan opvanghuizen en organisaties ten behoeve van de "vergeten" kinderen. Dus neem gerust contact met me op als je een doelgroep begeleidt. Ik hoop je in een van de workshops te ontmoeten.

- Wilga Zibel
 

Meer informatie

Je hebt een compleet gedachtengoed traject in een doosje met wel 16 verschillende manieren om er mee om te gaan.
Je kunt hiermee een jaar lang playshops aan kinderen geven.

​Voor meer informatie kun je terecht bij Wilga Zibel via www.kleuren-wijs.nl en contact@wilgazibel.nl.

Klik op de afbeelding voor de flyer van het bewustzijnsspel.