Awareness Expansion Workshop


Wanneer: zaterdagochtend 23 november 2019
 
Tijd: van 10:00 tot 13:00 uur
Je bent welkom vanaf 09:30 uur
 
Bijdrage: € 44,-

Informatie en aanmelden:
Graag rechstreeks bij Pim Smit via https://www.heartspacers.com/events


Awareness Expansion Workshop

Duik in meer van jou. Niet omdat het moet, maar omdat jij het wilt. Je voelt dat het tijd is voor de volgende stap. Een stap die jou brengt naar een leven dat nóg meer gaat over levensgeluk als jouw natuurlijke staat van zijn en scheppen als jouw natuurlijke staat van doen.

Laat los wat je dacht te zijn. En in veel gevallen; laat los wat je dacht dat nodig was. De Nieuwe Aarde komt dichterbij, en dat proces kunnen we enorm veel kracht bij gaan zetten. Door onze gehechtheid aan pijn nog verder te transformeren. Door negatieve emoties hun kracht te geven die ze werkelijk hebben, namelijk: ze geven aan dat je niet in je meest hartgedragen stroming zit.

De Nieuwe Aarde gaat ook over een multidimensionale samenleving. Waarin we met andere dimensies en wezens samenwerken op een open en zichtbare manier.

En hierin komt alles samen. Want juist in die multidimensionale samenwerking gaan we ons  nóg meer herinneren over de ware pracht en kracht van onszelf en het leven. En durven we nog meer te gaan staan voor een leven dat gaat over liefde en geluk.

In deze workshop werk ik samen met Lamané, een gids en bewoonster van een toekomstige versie van planeet Aarde. Lamané en ik zullen je verwarmen met een fijn samenspel. Ik zal Lamané channelen, er zullen sessies zijn waarin een aantal deelnemers met Lamané en/of mij de diepte in kunnen en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Je mag verwachten dat je veel inspiratie en positieve energie meeneemt uit deze workshop. Samen dragen wij de fundering voor de Nieuwe Aarde. Doe je mee?

Hartegroet,
Lamané en Pim

 

Over de workshop

De Awareness Expansion Workshop is:

  • groeien in meer van jouw ware zelf door bezig te gaan met De Nieuwe Aarde en multidimensionaliteit
  • het ontvangen van channelings van Lamané
  • sessies met Pim en/of Lamané
  • een ochtendje voor jezelf in een prachtige locatie in de natuur, met fijne mensen die zich ook aangetrokken voelen tot dit soort onderwerpen
  • koffie / thee met iets lekkers (vegan, zelfgemaakt)
  • hulp vragen aan een van de helpers (andere gidsen) die Lamané meeneemt uit haar wereld. Je kunt (als je wilt in stilte) hen vragen om inzichten, of bijvoorbeeld een healing
  • gebruik maken van het energetisch labyrint en van de steencirkel. Kijk voor meer info hierover op de website van De Schaapshoeve.
  • het ontvangen van inspiratie en energie om jouw levensgeluk nog meer te laten stromen en jouw dromen nog vloeiender te realiseren!
     

Over Pim Smit

Pim werkt als spiritueel leraar en als channel. Pim channelt voornamelijk Lamané, een bewoonster van een toekomstige versie van planeet Aarde. Samen werken zij aan het creëeren van mogelijkheden voor mensen om stappen te zetten naar een nog meer hartgedragen leven.

Meer informatie over Pim en zijn werk vind je op https://www.heartspacers.com/