Access Bars (R) Class


Wanneer: woensdag 24 april 2019

Tijd: van 09:30 tot 17:30 uur
Je bent welkom vanaf 09:00 uur

Bijdrage: €300,-
Kom je bij herhaling: €150,-
Jongeren 16/17 jaar €150,-
Jongere kinderen gratis bij betalende ouder

Dit bedrag is inclusief manual en certificaat, koffie/thee met iets lekkers, zoete en zoute snacks, water en een kopje soep met (stok)brood. Wil je meer of iets anders eten, neem het dan gerust mee.

Informatie en aanmelden:
Voor meer informatie en aanmelden kan je terecht bij Ilse Ermers van Goed in je Energie: info@goedinjeenergie.nl  of tel. 0485-455747Access Bars® Class


Wat is Access Bars®

Een Access Bars® sessie is zeer geschikt voor mensen die veel piekeren, vast zitten in bepaalde patronen, mensen met veel stress, voor AD(H)D'ers, maar ook voor mensen die moeite hebben om van zichzelf te houden, moeite hebben met ontvangen (van materiele dingen maar zeker ook van liefde), mensen met migraine, mensen die leven met angsten en trauma's. Veel dingen in je leven zullen makkelijker gaan omdat je bewust of onbewust beperkende overtuigingen hebt losgelaten.

Tijdens deze class leer ik je in 1 dag hoe je moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los kunt laten en dus ook hiermee je familie of vrienden kunt helpen.

Access Bars zijn 32 punten op je hoofd die staan voor een bepaald gebied in je leven. Denk aan geld, vreugde, verdriet, sexualiteit, creativiteit, heling, tijd en ruimte enz. In elk van deze gebieden kun je (vaak onbewust) overtuigingen hebben vastgezet die je beperken in het leven van je mooiste leven.

Tijdens een Bars behandeling laat je deze beperkende overtuigingen op een zachte manier los. Er komt meer ruimte, meer helderheid en meer rust.
 

Programma van de dag

We starten deze dag met het kijken van een video gemaakt door de uitvinders van Access Consiousness Gary Douglas en Dain Heer. Zij laten zien hoe een behandeling in zijn werk gaat.

Daarna gaan we zelf aan de slag. Je mag 2 behandelingen geven op je mede cursisten en je ontvangt zelf ook 2 behandelingen.

Je krijgt een uitgebreide manual en een geplastificeerde kaart waarop de handposities duidelijk staan aangegeven.

 

Bars Practicioner

Na deze dag mag je jezelf Bars Practitioner noemen wat wil zeggen dat je indien gewenst ook behandelingen mag geven tegen een vergoeding.

Een Bars behandeling is voor bijna iedereen een waar kado, maar zeker voor mensen die veel in hun hoofd leven is het een geschenk uit de hemel. Denk ook aan hoogsensitieve kinderen die vaak een heleboel op pikken en diep over alles nadenken.

En hoe wordt het nog beter dan dit? Kinderen tot 15 jaar mogen gratis meedoen met een betalende volwassenen. Kinderen pikken deze techniek supersnel op en zijn meesters in het geven van behandelingen.
 

Inbegrepen in de cursus

 • Koffie, thee met iets lekkers, zoete en zoute snacks, water en een kop soep met brood
 • Uitgebreide Manual
 • Geplastificeerde kaart met daarop de handposities
 • Certificaat
   

Graag zelf meenemen

 • Extra lunch indien je meer of anders eet dan een kopje soep
 • Een kussentje en een dekentje om onder te liggen
 • Warme sokken of sloffen


Extra informatie

 • Vanaf 9.00 uur staat de koffie, thee voor je klaar. Om 09.30 uur beginnen we.
 • De dag ronden we uiterlijk om 17.30 uur af.
 • Het lesgeld dient voor aanvang van de class betaald te zijn (per bank / contant)
 • Wacht niet te lang met opgeven via de button op deze site!

 
Over Ilse Ermers

Ilse runt al jaren met veel plezier een schoonheidssalon en geeft de laatste jaren meer en meer behandelingen gericht op het beter in balans komen van de energie van cliënten. Het toepassen van de tools van Access Consiousness en met name de Access Bars® hebben meer rust en gemak in haar leven gebracht.

Voor meer info e-mail info@goedinjeenergie.nl of bel telefoonnummer 0485-455747.