Qigong met bomen


Wanneer: woensdagmiddag 2019
 
Tijd: van 13:30 tot 16:30 uur
Je bent welkom vanaf 13:00 uur
 
Bijdrage: €45,-

Goed om te weten
Houd rekening met weersomstandigheden; kies juiste kleding en schoenen
 

Informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij Jack Peters: jack@centerself.nl of 06 12 69 12 78


Qigong met bomen


Op deze middag neemt Jack Peters je mee in de qi-wereld van bomen.

Net als bij de mens heeft een boom ook energie (Qi) stromen en energievelden. Op een zachte en open wijze maken we contact met deze energie van de bomen en leren we deze te delen met onze energie en hoe we deze boom-energie voor onszelf met respect voor de boom kunnen gebruiken.

Dit is een uitwisseling, de boom maakt hiebij ook contact met onze energie en heeft net zoveel baat met het contact met onze energie als Wij met die van de boom.

De boom-qi oefeningen zijn gebaseerd op het werk van Mantak Chia.

We werken buiten dus houd rekening met de weersomstandigheden met kleding en schoeisel. Bij voorkeur doen we deze workshop op blote voeten maar is niet noodzakelijk.
 

Over Jack Peters & CenterSelf, school voor taijiquan en qigong

In 1999 begon Jack Peters met het beoefenen van tai chi. Het bleek bij hem te passen en hij volgde jaren lang les bij diverse leraren in Nederland. In 2010 reisde hij voor het eerst af naar China voor een tai chi opleiding op de School voor Martial Arts Long Tau Shan in Yangshuo. Een bewuste keuze om na ruim 10 jaar zijn persoonlijke tai chi ervaring te verdiepen en te perfectioneren. In 2013 was Jack wederom in China voor een maand intensieve één-op-één training.

Over zijn Chinese leermeester zegt Jack:
"Ik heb het geluk gehad te mogen leren van een tai chi meester (Master Rong Cheng) die tai chi vanuit zijn oorspronkelijke intentie uitdraagt. En toch bij zijn natuurlijke 'flow' te blijven."

Meer informatie over vind je op de website van CenterSelf, school voor tai chi en qigong: www.centerself.nl.