Orgonites maken


Wanneer: verzet naar donderdagavond 28 mei 2020

Tijd: van 19:00 tot ong 23:00 uur
Je bent welkom vanaf 18:30 uur
 
Bijdrage: €80,-

Dit bedrag is inclusief materialen, koffie en thee
Exclusief verzendkosten na het uitharden

Informatie:
Meer informatie over deze workshop en Jacqueline van de Koevering kun je vinden op haar website

Aanmelden:
Aanmelden voor deze workshop graag rechtstreeks bij Jacqueline: info@mooistecreaties.nl


Workshop Orgonites maken


Orgonites worden steeds populairder en verdienen hun reputatie aan de intense kracht door de vorm en de mogelijkheden van metalen, edelstenen en andere materialen die de lucht zuiveren en opladen. Zelf eentje maken? Meld je dan aan voor deze leuke workshop!
 

Wat is een Orgonite?

Een Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten. De Orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos)  De Orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!
 

Wat gaan we doen tijdens de workshop Orgonite maken?

Tijdens deze creatieve workshop ga je aan de slag met vloeibare (geurloze) hars, koper, metaal, edelsteentjes en kleuren. Verder ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie hoe een Orgonite nu precies werkt. Je komt te weten over de grondlegger van de Orgonite, die de helende werking van deze krachtpatsers ontdekt heeft. Verder vertel ik je over de werking van de edelstenen en het gietproces. Tevens kan je zien hoe een uitgeharde mal “gelost” wordt (geboorte van de Orgonite) zodat je dit thuis na uitharding zelf makkelijk kunt doen.

Je hoeft niet persé creatief aangelegd te zijn, gezelligheid staat voorop bij het creëren van je Orgonite.
 

WAT GA JE MAKEN TIJDENS DE WORKSHOP ORGONITE?

Tijdens de workshop de workshop ga je maken:

 • Een Orgonite oplaad schijf 9 cm doorsnede, 1 cm dikte
  Deze oplaad-schijf kan gebruikt worden om je drinken, fruit of edelstenen op te laden. Tevens zorgt de oplaad-schijf ervoor dat je leefomgeving stralingsvrij wordt gemaakt. Het is een super booster, deze krachtige Orgonite zorgt voor het detoxen van je medicatie die voor bijwerkingen zorgen!
   
 • Een Piramide Orgonite van 5x5x5 cm. Je mag een symbool van thuis meenemen, iets wat je graag wilt verwerken in je 1e Orgonite piramide. Dit sieraad, of ander voorwerp mag max 3,5 x 3,5 cm zijn. Je kunt ook iets moois meenemen van een dierbare, net wat je wil.

  De Orgonite piramide die we gaan maken werkt als een antenne, die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De Orgonite zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Het beschermt tegen electro-smog, en het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter (per verdieping) Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!


Wat zit er inbegrepen bij de workshop Orgonite maken?

In deze workshop zit inbegrepen:

 • edelstenen
 • metaal als koperdeeltjes, koper (die je zelf gaat vormen in een spiraal)
 • kunsthars
 • spirituele kracht symbolen
 • 1 piramide mal van 5 cm
 • 1 oplaadschijf mal c.a. 9 cm doorsnede
 • kleurstof
 • glitterdeeltjes
 • handschoenen
 • gereedschap
 • koffie/thee & lekkers en gezelligheid

De mallen mag je na afloop mee naar huis nemen, je dient dan zelf voor een doosje of dergelijke te zorgen, voor het veilig vervoeren van de gevulde mallen.

We raden aan om de orgonites uitgehard op te laten sturen via post nl, dit kan tegen een vergoeding van 7,50 euro.

Het is handig oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken moeilijk uit kleding gaan.

Nog eens rustig alles nalezen?
Dat kan via deze link; https://jacquelinevandekoevering.nl/workshop-orgonite-maken/

Tot ziens!
Jacqueline van de Koevering