Tarot workshop en/of cursus


Wanneer:
- workshop dinsdagavond 19 maart 2019
- cursus dinsdagavond 2 april, 9 april, 16 april, 7 mei, 14 mei, 21 mei, 4 juni en 11 juni 2019

 
Tijd: van 19:30 tot 21:45 uur

Je bent welkom vanaf 19:00 uur
 
Bijdrage:

- workshop €20,-, bij betaling voor 1 maart €15,-
- cursus €160,-; bij betaling voor 21 maart €140,-

Aanmelden
Graag rechtstreeks aanmelden bij Hans: www.tarotcoaching.nl of 06 21 57 85 61


TAROT

Tarot kaarten

In de vijftiende eeuw dook Tarot voor het eerst op in Italië, Het ons bekende kaartspel is voortgekomen uit de Tarot maar kent alleen de Nar als troef. Het Tarotspel heeft tweeëntwintig troeven die samen de oerkrachten in ons leven verbeelden: denk hierbij bijvoorbeeld aan de Liefde, de Dood, de Wijze enzovoort.
 

Praktische tarot workshop

Op dinsdag 19 maart geeft Hans Kunneman een Tarotworkshop. In deze workshop leer je hoe je op een heel praktische manier met behulp van Tarot contact kunt maken met je innerlijke gids. Je leert de basisprincipes en achtergronden van het eeuwenoude Tarot-spel. In de workshop zul je ervaren hoe de beelden van de troefkaarten je kunnen inspireren en een diepere laag in jezelf kunnen aanboren. Er worden verschillende manieren waarop je kaart kunt leggen gedemonstreerd. Ook zal het je duidelijk worden wat je wel en niet kunt verwachten als je kaarten legt.

De Tarotworkshop is een aanloop naar de acht-weekse Tarotcursus, die vanaf dinsdag 2 april gegeven wordt in de Schaapshoeve.
 

Verder aan de slag met de tarot cursus

In een serie van acht workshops leer je hoe je zelfstandig met Tarot aan de slag kunt ongeacht je niveau. Het doel is je te leren direct vanuit je persoonlijke inspiratie de kaarten te duiden. Daarnaast zal je inzicht verdiept worden door een rijke hoeveelheid informatie en tips. We werken met het Rider Tarot deck. Elke week staan er bepaalde kaarten centraal, waarvan je stap voor stap de betekenis beter leert kennen. Het wonderlijke van Tarot is dat – op het moment dat je werkelijk gemotiveerd bent en open staat – de betekenis van de kaarten je als vanzelf steeds duidelijker zullen worden. Thuis kun je experimenteren met behulp van het in de cursus aanbevolen boek de ‘Tarot als gids voor het dagelijks leven’ van Hajo Banshaf en Elisa Hemmerlein.

Deze cursus vindt op dinsdagavonden plaats en start op dinsdagavond 2 april.
 

Over Hans Kunneman

Hans Kunneman is musicus, Tarotspecialist en spiritueel coach. Sinds 1983 heeft hij talloze workshops gegeven en mensen in individuele sessies mogen helpen.

In 2008 publiceerde hij het boek Vind je bron (uitgeverij Binkey Kok), een boek over de integratie van meditatie in het dagelijkse leven.

Het is zijn passie om mensen te leren verbinding te maken met hun intuïtieve innerlijke kracht.

Voor meer informatie over Hans Kunneman en zijn werk ben je van harte welkom op www.tarotcoaching.nl