Kracht van de adem


Wanneer: zondag 9 december 2018
 
Tijd: van 13:30 tot 16:00
 
Prijs: €45,-

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Patricia van Kessel via PatriciaBreath@hotmail.com

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop graag rechtstreeks met Patricia via
PatriciaBreath@hotmail.com


Kracht van de adem

Kom en ontdek de Kracht van de Adem….

Ademcoach Patricia van Kessel neemt je deze middag mee op een heerlijke Innerlijke reis waarin we weer in kontakt komen met het ‘voelen’.  Dit door middel van het inzetten van de krachtige maar tegelijkertijd zachte Verbonden Adem, ook wel Circulair Breathing genoemd. We maken kontakt met onze blokkades, overtuigingen en angsten. We ademen hiernaar toe en zetten deze om naar zachtheid en liefde voor onszelf. Wat niet meer dient mag getransformeerd worden. We maken een reis van ons hoofd naar ons hart, naar diepe lagen in onszelf.

Patricia gebruikt kristallen tijdens de ademsessie en werkt als bodyworker met verschillende ‘pressurepoints’ op het lichaam. Bevroren delen die vastzitten in ons bindweefsel laat ze door middel van aanraking weer ontdooien. Je zult meer ruimte en ontspanning van zowel je lichaam als geest ervaren. Je cellen worden weer opgevuld door meer zuurstof en energie (we gebruiken gemiddeld maar 30% van onze ademcapaciteit, dit kunnen we minimaal verdubbelen). Geniet van deze detox, het herleven van je Prana, je Lifeforce!

Voel je welkom!
 

Over Patricia van Kessel

"Mijn naam is Patricia van Kessel, geboren in Culemborg. Samen met mijn 2 dochters woon ik in het Brabantse dorp Lierop. Hier geniet ik van de rust, het bos, onze dieren en moestuin.

Ik ben werkzaam in het buitenlands vastgoed en werk als ademcoach bij YogaTrainer in Eindhoven. Hier geef ik wekelijkse lessen. Enkele jaren geleden kwam ik via de kinderyogajuf van mijn kinderen in contact met Ademtraining. Dit was life changing voor mij. Ik kon weer contact maken met mijn lichaam en mijn gevoel. Alle emoties kwamen voorbij en ik kon bevroren delen in mezelf ontdooien. Ik voelde me energiek, enthousiast en bruiste van de energie. Ook ervaarde ik meer focus en voelde me superkrachtig. Niet alleen tijdens de sessie, maar gewoon in het dagelijks leven. Wát een ruimte! Ik dacht: dit moet de hele wereld weten en ik voelde ook duidelijk dat dit niet voor niets op mijn pas was gekomen. Dus volgde ik verschillende trainingen en de opleiding tot Ademcoach bij Herleva Coaching van Heleen Ytsma. Zij werkt met technieken gebaseerd op: De Verbonden Adem, Wim Hof (The Iceman) en Hartcoherentie.

Zoals we ademen, zo leven we. Veel mensen ademen veel te hoog of te oppervlakkig. Door specifieke ademtechnieken vergroten we onze ademcapaciteit. We gaan in een veilige groep op reis: een reis van het hoofd naar het hart. We ademen vooral richting de onderbuik om zo weer te mogen voelen en ik werk ook met acupressuurpunten om zo de bevroren delen in jezelf weer te mogen laten ontdooien. Intuïtief werk ik met mijn handen en kristallen die helpen bij de healing van jezelf en je hogere bewustzijn. Ik geef zowel groepssessies als individuele sessies binnen YogaTrainer. Tevens geef ik met volle maan een Healing Breath Circle in Lierop in een prachtige Yurt in de natuur. Ik nodig je uit om in een veilige bedding kennis te komen maken met de Magische kracht van de Adem. Ik gun jou méér Adem en méér Leven!"