Eenhoorn Wellness en Inspiratie Dag


Wanneer:

Tijd: van 10:30 tot 16:30 uur
Je bent welkom vanaf 10 uur

Bijdrage: €111,-
Inclusief koffie/thee, soep en tekenmateriaal

Aanmelden:
Een aanbetaling van € 25,00 verzekert je van een plaats bij de workshop
Het restant dient, tenzij anders overeengekomen, maximaal twee weken voor aanvang te worden overgemaakt

Informatie:
Neem contact op met Edelsteencentrum Kristalijn via kristal.coby@hotmail.com of bel 072-5126564Eenhoorn Wellness & Inspiratie Dag

georganiseerd door Edelsteencentrum Kristalijn & Triquetra


Iedereen heeft wel eens van Eenhoorns gehoord. We kennen ze als wezens uit sprookjes, mythen en legendes. Veelal zijn ze wit en zien er uit als paarden, maar soms ook als hert - of geitachtige wezens, met een hoorn op het midden van het voorhoofd. Voel je je aangetrokken tot deze prachtige wezens en wil je kennis maken de werkelijke energie hiervan dan is dit je kans.

Gedurende deze dag zullen de Eenhoorns in het middelpunt staan. Door middel van geleide meditaties en klankbeleving worden ze uitgenodigd om hun kennis en liefde met ons te delen. Dit creëert de mogelijkheid om je te verbinden met “jouw persoonlijke” Eenhoorn.

Na de lunchpauze is er de mogelijkheid om je innerlijke beleving met behulp van pastelkrijt op papier te zetten. Een ontwikkeld talent voor tekenen of schilderen is hierbij niet noodzakelijk.

In de middag is er gelegenheid om m.b.v. de energieën van Piramide, Flower of Life en/of Kristal-cirkel, een Tarotlegging of een inspirerend Coachingsgesprek de opgedane ervaringen te duiden en te integreren.

 

Er zullen voldoende Kristallen Eenhoorns en andere materialen aanwezig zijn om mee te werken. Uiteraard zijn ook jouw eigen kristallijne vrienden van harte welkom.