Excursion workshop


Wanneer: zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018

Tijd: 09:30 tot 17:00 uur
Een half uur voor aanvang is de zaal open

Bijdrage: €295,-
Dit is inclusief koffie, thee, water, versnaperingen, lunch
Manual, CD naar keuze, professionele begeleiding en alle materiaal (koptelefoons, matrassen, etc)

Aanmelden en informatie
Meer informatie over Rolf Nuyts en zijn werk vind je op www.focus34.com


Excursion workshop
 

Wil jij verschillende bewustzijnsstaten persoonlijk ervaren?
Verlang je naar geestelijke en mentale rust?
Leef jij jouw leven of het leven dat anderen van je verwachten?

Het basis Outreach Programma is een weekend, de Excursion genoemd.

Dit 2-daags avontuur in verruimde staten van bewustzijn bevordert grondige relaxatie, diepgaande contemplatie, verhoogde intuïtie en communicatie met het hogere zelf en verwante energieën.


Aanpak

De workshop heeft een sterk interactief karakter. Naast de nodige uitleg, krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen aan de hand van oefeningen en aangeleerde methodologieën. Naast de groepsinteractie ondersteunt het gebruik van hemi-sync technologie het optimale verloop van de workshop.
 

Programma

Het basis Outreach Programma is een weekend, de Excursion genoemd. Dit 2-daags avontuur in verruimde staten van bewustzijn bevordert grondige relaxatie, diepgaande contemplatie, verhoogde intuïtie en communicatie met het hogere zelf en verwante energieën. Belangrijke persoonlijke openbaringen zijn niet ongewoon tijdens een Excursion. Specifiek ontwikkelde oefeningen gebaseerd op de Hemi- Sync® audio-geleide technologie tesamen met de nodige uitleg, interactie en ondersteunende groepsgesprekken, vormen de basis van de workshop.

Na het volgen van de workshop, passen deelnemers de geleerde tools toe om o.a.:

  • hun stress te verminderen,
  • hun angsten te laten verdwijnen,
  • de eigen energie te verhogen,
  • hun concentratie te verbeteren,
  • hun intuïtie te bevorderen,
  • beter te kunnen slapen en ontspannen,
  • hun totale zelf te ervaren,


Goed om te weten

Op vrijdag 7 en vrijdag 21 september is Rolf ook op de Schaapshoeve voor het geven van zijn lezingencyclus Buitenlichamelijke Ervaringen: Avonturen In Bewustzijn.
 

Over Rolf Nuyts

Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten-Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie, ...

Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot Rolf in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagdagelijkse leven. Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer aan het TMI en vanaf juni 2014 ook Member of the Board.

De missie van Rolf is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-sync wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

Meer informatie over Rolf Nuyts en zijn werk vind je op www.focus34.com