Steencirkel - workshop met de Lonegrens


Wanneer: vrijdag 22 september 2018
Deze workshop gaat helaas niet door.
 
Tijd: 10:00 van tot 16:30 uur
Je bent welkom vanaf 09:30 uur
 
Bijdrage: €85,-

Meenemen (zie ook in de tekst)
- een handzame steen
- een kompas, als je er een hebt
- een pendel en/of wichelroede (of twee dun metalen kledinghangers)

Groepsgrootte
Maximaal 27 deelnemers

Informatie
Meer informatie over Sig en Karin en hun werk vind je op hun website www.avalon.co.nlSTEENCIRKEL WORKSHOP

Leer de steencirkel kennen, voel de aarde-energieën, 'weet' je eigen plek tussen de stenen, verbind je met het Grote Universele Veld, en orakel voor zelf en de anderen.

 

Steencirkel

Je kunt een steencirkel zien als een plek die je helpt je intuïtie te versterken. Een plek die afgeschermd is van het alledaagse, waar je makkelijk(er) verbinding kunt maken met innerlijke of universele wijsheid. Je kunt meer over de achtergronden van 'de Negen', de steencirkel op de Schaapshoeve, lezen op deze pagina.
 

Programma

De dag wordt afwisselend geleid door Sig Lonegren en Karin Schlüter Lonegren. Sig spreekt in het Engels, er zijn vertalers aanwezig indien nodig.

Met Karin ga je aan de slag met stenen. We beginnen in de ochtend bij de steencirkel. We verbinden ons intuitief met de cirkel, een eerste kennismaking. Vervolgens gaan we binnen aan de slag met onze eigen kleinere steen die we meegenomen hebben. We gaan voor elkaar orakelen door ons te verbinden met de steen, het veld om de steen en het grote universele veld waar we ons allen in bewegen. Er is zoveel informatie voorhanden voor ons! We schrijven op (Karin zorgt voor handige kaartjes om op te schrijven) wat we ontvangen hebben en daar gaan we met een partner mee aan de slag.

Terug naar de steencirkel: daar doen we hetzelfde met de grote stenen en maken we er een 'groepsorakeloefening' van. De antwoorden die we voor elkaar hebben, kunnen je verrassen, ontroeren, hilarisch doen lachen en diep met je ziel begrijpen.

Gedurende de dag zal Sig informatie geven over de steencirkel, het 'gebruik' van de steencirkel op speciale dagen in het jaar, over de relatie tot de zon, aarde en haar energieën en wellicht de sterren. Ook zal aandacht besteed worden aan praktisch wichelroedelopen in de steencirkel.
 

Voorbereiding

In voorbereiding tot deze workshop vraag Karin je een steen te zoeken, of er een mee te nemen die al in je bezit is (handzaam formaat!) om te gebruiken tijdens de workshop.

Sig vraagt je een kompas mee te nemen (indien in je bezit) en een pendel en/of wichelroede (of twee dun metalen klerenhangers).

We zullen veel buiten werken vandaag. Hou ajb de weersvooruitzichten in de gaten, zodat je passende kleding en geschikt schoeisel mee kunt nemen. Denk ook aan een zitmatje o.i.d. om buiten op te kunnen zitten.

 

Over Sig Lonegren en Karin Schlüter Lonegren

Sig Lonegren is auteur: Memoires of a Geomancer, Spiritual Dowsing, The Dowsing Kit, Labyrinths: Ancient Myths and Modern Uses en vele artikelen en gast-schrijven in onder meer het boek van Dr. Emoto. Sig is Geomant, heeft meer dan 40 jaar ervaring in het Geomantic Space Clearing  (Healing Sick Houses), Labyrint werker, Tarot Reader, Spiritual Councellor, geeft workshops en meer-daagse trainingen over labyrinten, pendelen, geomantie en sacrale geometrie op verzoek.

Karin Schlüter is een clairvoyant, geeft readings, is een Spiritual Devotional Councellor en geeft Spiritual Guidance. Karin heeft ook jaren gewerkt als spiritual healer (EnergySoma Alignment) en geeft healing sessies op verzoek. Karin is opgeleid door Sig in Geomantic Space Clearing (Healing Sick Houses) en in Geomantie en heeft de Western Geomancy School doorlopen met Sig en Dr. Patrick MacManaway. In Engeland voltooide zij de Holistc Massage Therapy opleiding. Verder is Karin geinitieerd in Krya Yoga, is Deep Awake Wisdom Teacher via Tim Freke en is Labyrint werker. Zij blijft zich verdiepen middels training en opleiding. 

Meer weten over Karin en Sig en hun werk: www.avalon.co.nl