Wat het oog onthult met Hans Thijssen


Wanneer:

Tijd: van 10:00 tot ongeveer 17:00 uur
Je bent welkom vanaf 09:30 uur
 
Bijdrage: €95,-
Inclusief koffie/thee, exclusief lunch

Groepsgrootte
Deze workshop is geschikt voor minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers

Informatie
Meer informatie over Hans Thijsen vind je op zijn website www.wathetoogonthult.nl en of bel 06-48 23 34 87Hans geeft over dit onderwerp op vrijdagavond 28 september een inspirerende lezing!
 


Rayid Nederland organiseert de workshop

Wat het oog onthult
Eén blik in je ogen zegt meer dan duizend woorden


gegeven door Hans Thijssen, natuurgeneeskundigeDe iris

Heb je altijd al dieper in je eigen ogen of in die van anderen willen kijken? Dan is deze wokshop iets voor jou. Maar ook als je nieuwsgierig bent naar wat de ogen zoal te vertellen hebben, zul je je uitstekend vermaken op deze dag.

In de iris van de ogen zien we veel verschillende structuren.  Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties maken zichtbaar wie we zijn, hoe we met mensen omgaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden en veel meer.


DNA

Voor veel mensen klinkt dat wat ongeloofwaardig, totdat ze ogen gaan 'lezen' en met mensen gesproken hebben over hun interesses, problemen, uiten van emoties, familiesituaties, relaties én gezondheid. Dan zie je dat er een mooie waarheid achter al deze tekens zit en ze jouw DNA beeld laten zien dat aan de oppervlakte zichtbaar wordt. Ook kleine wetenschappelijke onderzoeken lijken deze kennis te bevestigen.

 
Praktische workshop

Het is een zeer praktische workshop, waarbij o.a. foto’s van ieders ogen gemaakt worden, die daarna, met respect, besproken worden. Aan de hand van dia’s en voorbeelden uit de praktijk wordt de theorie duidelijk gemaakt. Er worden ook oefeningen gedaan om te ervaren hoe jouw structuren invloed op je hebben.

Na de workshop heb je veel kennis over jezelf en kun je verschillende hoofdstructuren (BLOEM, JUWEEL, SHAKER, STROOM) en verschillende ringen herkennen bij jezelf en anderen. Dat zorgt ervoor dat je jezelf en anderen veel beter zult begrijpen.
 

Reis door de iris

Het is een enerverende én spirituele reis die veel mensen al met groot plezier gemaakt hebben.


Over Hans Thijssen

Hans Thijssen (1956) is sinds jaar en dag werkzaam in de gezondheidszorg. Eerst als fysiotherapeut en al snel als acupuncturist, iriscopist en Bowen therapeut. Door zijn grote liefde voor de inzichten die irisinterpretaties brengen, heeft hij talloze workshops en nascholingen gegeven en duizenden ogen mogen 'lezen'. In klein verband, maar ook op hoge school In-Holland, als nascholingen voor beroepsverenigingen en in samenwerking met diverse opleidingsinstituten.

Daarnaast is hij oprichter en jarenlang hoofddocent geweest van de eerste Bowenopleiding in Nederland en heeft hij het voorrecht gehad om lezingen in Nederland, Duitsland, Engeland en België te mogen geven. Altijd met veel plezier.

Meer informatie over Hans Thijsen vind je op zijn website www.wathetoogonthult.nl en of bel 06-48 23 34 87.