Mindfull fotograferen


Wanneer:
 
Tijd: van 13:30 tot 16:00 uur
Je bent welkom vanaf 13:00 uur
 
Bijdrage: €15,- per keer
 
Informatie
De wandeling gaat door bij minimaal 5 deelnemers
Maximale groepsgrootte: 15 deelnemers

Meer informatie over Geert Giesbers vind je op zijn website www.GeertGiesbers.nl


Mindful fotograferen

 

Dat is het open en bewust aanwezig zijn in het huidige moment.

Het helpt je om weer tot jezelf te komen, om rust in jezelf te vinden. Je luistert niet naar het stemmetje in je hoofd maar luistert naar je stem van je hart. Het gaat om het ontspannen, het drukke alledaagse leven even opzij zetten en focussen op het moment dat je nu beleeft.

Om meer balans te creëren in je leven heb je tijd nodig om rust te vinden. Dit doe je door het bewust focussen op een punt, een landschap, een bloem.

Door het gebruik van je zintuigen  (luisteren, zien,ruiken,voelen) krijg je contact met je omgeving. Hierdoor krijg je rust en luister je naar de stem in je hart. De ogen bepalen op dat moment wat jou rust geeft en op welke wijze je dit fotografisch vast wilt leggen.
 
De workshop begint met een ontspanningsoefening zodat je loskomt van de drukte. Met een open mind kun je dan jou eigen beleving fotograferen. De ontspanning vindt plaats in de Schaapshoeve waarna je in de mooie omgeving jouw rustpunt zoekt.

 

Over Geert Giesbers

"Mijn naam is Geert, woonachtig in Langenboom. Al enige jaren ben ik gefascineerd in het  fotograferen van landschappen en de verscheidenheid in de natuur dat elk seizoen weer anders is. Ik ben een levensgenieter, een Brabander met een bourgondische kijk op het leven. Mijn hobby's zijn voornamelijk fotografie,muziek en tuinieren."