Spelen op een ocean drum


Wanneer: zondag 17 november 2019

Tijd: van 14:00 tot ongeveer 16:30 uur
De zaal is een half uur voor aanvang van de workshop geopend

Bijdrage: €65,- inclusief ocean drum!

Informatie
Meer informatie over Jack vind je op www.CenterSelf.nl , onderdeel Klankbeleving of neem contact op met Jack Peters (jack@centerself.nl of 06-1296 1278)


Spelen op een ocean drum

 

De ocean drum (ook wel wave drum genoemd) is een magisch en eenvoudig te bespelen instrument. In deze workshop leer je hoe je met een ocean drum kunt werken en je krijgt achtergrondinformatie over de ocean drum.

In deze middagworkshop komt aan bod wat je er mee kunt, waarom en wanneer je een ocean drum kunt gebruiken en we gaan uiteraard samen leren spelen en flink oefenen.
 

Inclusief ocean drum!

Het leuke aan deze workshop is dat de prijs inclusief ocean drum is! Dus een uitgelezen kans om er een aan te schaffen en er meteen mee te leren spelen.

 

Over Jack Peters

Jack Peters is je klankmeester op deze klankreis. Hij speelt zijn hele leven al op diverse muziekinstrumenten. De gitaar en piano zijn zijn oudste 'maatjes'. De laatste jaren is Jack meer en meer gaan spelen op inheemse instrumenten, zoals native american flute, Tibetaanse klankschalen en Aziatische gongs. Ook stemvorken en klankbuizen worden door hem bespeeld.

Jack heeft zich gewijd aan het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Inmiddels zijn al zijn instrumenten (ook de piano!) gestemd op 432Hz. De kracht van klank heeft Jack ook op het pad gebracht van klankbeleving en resonantietherapie. Ook op 432Hz natuurlijk!

Je kunt bij Jack terecht voor klanksessies, klankconcerten en klankcreatie workshops.

Meer informatie over Jack en klankbeleving vind je op de website van CenterSelf: www.CenterSelf.nl.